NAPÍSAŤ RECENZIU

Dobré popoludnie, chcem sa s vami podeliť o recenziu. Možno niekomu pomôže. Napokon, ak budeme pozorne načúvať nášmu telu, možno v budúcnosti sa budeme môcť vyhnúť závažnejším problémom..
Nedávno som si všimol, že malé biele pupienky neustále vyskočili na moju bradu. Praskli, hneď sa na ich mieste objavili nové. Samozrejme nie je príliš príjemné chodiť s červenou a boľavou bradou..
A potom som narazil na fotografiu (pozri nižšie), kde každá oblasť tváre je zodpovedná za určité ochorenie vnútorných orgánov. Videl som, že brada zodpovedá štítnej žľaze. Samozrejme, rozhodol som sa to vyskúšať a začal som brať BP 12. Bol som veľmi prekvapený, keď som si asi po dvoch týždňoch všimol, že moja brada je úplne čistá. Akné sa už neobjavilo.

Autor posudku Saule, g Ust-Kamenogorsk Kazakhstan
Vaše kvapky sú veľmi účinné. Cítil som silu. Obličky a pečeň sú spojené s kĺbmi. Po Viorons 6 a 5 mi prestali bolieť nohy.
Štítna žľaza bola veľmi znepokojená. Niečo zoškrabané, bolo ťažké dýchať, dusilo sa, bolelo to. Po Viorgone 12 som sa stal normálnym.
Super! Cítim sa skoro zdravý!
Ďakujem Igorovi Alexandrovičovi a Victoria Petrovna Yamskov za ich úžasné objavy!

Andrey K., 50-ročný, nás kontaktoval, sťažujúc sa na silné bolesti chrbta (viac prietrží), kúpil počiatočný program BP 01,21,02,22. Uplynuli 3 týždne, včera volá a hovorí: Nerozumel som a pil iba 01 a 21 (15 kvapiek 01 vo fľaši a 15 kvapiek 21 v ďalšej 500 ml fľaši), po 2 týždňoch mu koža zmizla a on zastavil svrbenie, zostali iba ružové škvrny, peeling je preč. Ukazuje sa, že muž mal ťažkú ​​psoriázu, ktorú nespomenul, pretože mu bolo povedané, že sa nelieči! Chrbát bol tiež ľahší, teraz mám priložené 02 a 22 a bol som požiadaný, aby som oznámil ďalšie výsledky! Toto sú „vedľajšie účinky“, ktoré máme pri užívaní Viorgons!

Volám sa Julia a mám 43 rokov. Pred rokom a pol sa moje zdravie dramaticky zhoršilo. 1. marca 2019 som sa ráno zobudil a uvedomil som si, že ľavá strana môjho tela bola znehybnená, nemohol som pohnúť ľavou rukou alebo nohou. Sanitka ma toho dňa odviedla do nemocnice s podozrením na infarkt. Ale v nemocnici kardiogram nepotvrdil diagnózu. Ale zistil som, že všetky hormóny nie sú normálne. Predpísali mi hormóny. A to sa neskôr ukázalo ako vážna chyba lekárov, pretože „infekcia“ získaná hormónmi (ako sa ukázalo neskôr počas diagnózy) sa vyvinula na n-stupeň. Po užití hormónov sa stav tela vrátil do normálu, ale akonáhle boli zrušené, všetko padlo na miesto a ja som sa cítil ešte horšie ako predtým. Tak som priviedol svoje telo do stavu, v ktorom som jednoducho nemal ráno silu ráno vstať z postele. Uvedomil som si, že to takto nemôže pokračovať. Uzavrela svoje predchádzajúce skúsenosti s lekármi a sľúbila, že už nebude chodiť do nemocníc kvôli pomoci. Počas tejto doby sa v mojom tele objavil benígny nádor. cysta v brušnej dutine, ktorá bola diagnostikovaná pomocou MRI. Bol som strašne depresívny a bezmocný, morálny aj fyzický, aby som urobil čokoľvek. V tom čase mi boli predpísané aj tablety na reguláciu tlaku. Osud mi teda poslal človeka, ktorý mi poradil, aby som sa liečil s viorgónmi. V tom čase som bol pripravený vyskúšať všetko, pretože každý deň som sa zhoršoval. Od konca januára 2020 som začal brať Viorgons. Začal som radom antihelmintických terapií 1, 3, 23, 24, f12, viorgon srdca 10. O mesiac neskôr som spojil viorgóny, ktoré pomáhajú zbaviť sa cýst 1, 3, 19, 22, 25. Keď som prvý deň kvapkal Viorgon 1 prvý deň potom ma strašne bolela hlava. Dokonca som premýšľal o zrušení takejto liečby, ale na druhý deň bolesť hlavy, ktorá začala náhle, zmizla. A, oh, zázrak, potom som nikdy nemal bolesti hlavy po celé nasledujúce obdobie. Pri prvej aplikácii Viorgonu 10 (srdce) pulz trval dva dni a srdce vyskočilo z hrudníka, dokonca aj v pokojnom stave, pulz udržiaval až 90 - 100 úderov za minútu. Ale v určitom okamihu sa na hrudi objavila na chvíľu bolesť a potom sa objavila úľava, že to neviem. Ale potom som cítil ľahkosť a silu tela. Tlak sa stabilizoval a už nepotrebujem tabletky. Ale s „infekciou“, ktorá sa usadila v mojom tele, stále bojujem a úspešne, aj keď viem, že som sa toho nezbavil až do konca, pretože stále pozorujem očistenie tela. Viete, keby som to nevidel, v tomto okamihu by som tvrdil, že som úplne zdravý, pretože som sa stal aktívnym, veselým a žil som bez tabletiek. Doteraz som ešte neurobil druhú MR na vyhodnotenie zmien s cystou. Myslím si však, že to nemusí byť, pretože (v ospravedlňovaní detailov) vo výkaloch som pozoroval niečo, čo nevyzeralo ako výkaly absolútne čiernej farby. Mimochodom, mimochodom, všimol som si 2-3 dni na začiatku užívania línie viorgónov proti cystám.
A áno, stále si toho vážim,

A áno, tiež si vážim, že som svoje telo nedostal do „absolútne zdravého stavu“, pretože na pozadí zníženej imunity sa mi nedávno podarilo ochorieť na zápal pľúc. Som si istý, že to bolo vírusové ochorenie, to znamená Covid. Aj keď 2 testy sa vrátili negatívne. Keď ochorel, začala piť Viorgons 1, 4, 9 a F20. Najprv mi bola diagnostikovaná bronchitída, ale v tom čase som nemal Viorgony na priedušky. Som si istý, že keby tam bol, vírus by bol zahojený včas, bez toho, aby spadol do pľúc. CT sken ukázal malú léziu v ľavých pľúcach (diagnóza pneumónie získanej v komunite), cítil som sa dobre, to znamená, že by som si sám nevšimol chorobu sám, iba mierny kašeľ ma trochu prekvapil a prinútil ma premýšľať. Myslím si, že ak by nebol vírus, nebol by som nechal v nemocnici, ale poslal som domov, aby ma liečili tabletkami. Počas liečby som pil všetky Viorgony, ktoré som predtým bral, prekvapujúc svojich spolubývajúcich a lekárov energiou a zdravím. Koniec koncov, každý deň, bez ohľadu na to, čo som robil cvičenia, osprchoval sa, prehlboval som studenú vodu. Podarilo sa mi pomôcť každému, kto potreboval pomoc. A dokonca na začiatku akútny útok s radom antivírusových viorgónov „na vlastné nebezpečenstvo a riziko“ od suseda na oddelení. Prajem vám zdravie a starostlivosť o vaše telo opatrne, vyhnite sa liečbe „chémiou“, ktorá nenapraviteľne poškodzuje zdravie a uzdravenie tela. Postarajte sa o seba a telo vám za to okamžite poďakuje.
Mám tiež skúsenosti s vonkajším použitím Viorgons. Vzal som do fľaše 0,3 vody a kvapkal 15 kvapiek antihelmintickej línie Viorgons 1, 3, 23, 24, f12. Striekal som si tvár. Vo vnútri mimických vrások sa na mojej tvári objavili chrasty, nasledujúci deň, keď som si umyl tvár, zmizli samy a vrásky zmizli ako zvyčajne. Nevidel som tak dlho svoju pleť tak mladú a tónovanú. Tento výsledok však nanešťastie netrval dlho a trval iba jeden deň. Pre mňa je to predovšetkým znamenie, že telo je potrebné monitorovať nielen zvonku, ale predovšetkým zvnútra, a potom vždy poteší pokožku, vlasy a zdravie..

Aplikácia Vioftana a spätná väzba

Dobrý deň!! Chcem o tom hovoriť
Viorgon číslo 10!!

Mal som infarkt a
so mnou neboli žiadne kvapky srdca. Spomenul som si na Viorgona a kvapkal mi pod jazyk
Viorgon č. 10, prešlo len pár sekúnd a útok prešiel. Zvyčajne útok
odnímateľná do 15-20 minút!!

Vezmem Viorgonsa a ja
Som si istý, že sa navždy zbavím svojich ťažkostí. Zázrak !! Obrovský
vďaka SAD.

S vďačnosťou Nina
Sergeevna. Novosibirsk.

Daria, Krasnojarsk

V roku 2008 dostal vážny výsledok
problém so zápalom krížového kĺbového kĺbu. Prijímam flurevitu nie.
1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 21, 27. Po 2 týždňoch podania, 2-krát denne, 15
kvapky prešli ťažkou bolesťou pozdĺž dolnej oblasti dachy a hornej tretiny stehna
napravo. Pravidelne vystrelí bolesť na nohe, ale všimol som si príležitosť žiť
bežný život.

Tatiana Ivanovo

Som masážny terapeut. Veľké zaťaženie
ruky kĺbov počas práce. Ráno bolo treba masírovať ruky pol hodiny. -
prsty sa neviazali a narazili na kĺby. Milí ľudia radili
Použite Viorgon č. 1. O niekoľko dní neskôr sa ruky stali akoby
úplne nový. Navyše som si všimol, že je lepšie vidieť text na počítači..
Nikdy som nemal na sebe okuliare, ani som nerozmýšľal o videní, ale všimol som si zlepšenie. Ďakujem
Vývojári a distribútori spoločnosti Viorgon.

Lyudmila 54 rokov

Nemal som žiadne zdravotné ťažkosti.
Dozvedel som sa, že flurevity obnovujú tkanivá - rozhodol som sa ich použiť
prevencia. Keď som prvýkrát v živote prešiel, dostal som stanovenú „normu“
počítačová diagnostika, ktorá je veľmi šťastná. Diagnostika ukázala, že to nie je nebezpečné
zdravie malé odchýlky, prítomnosť toxínov a parazitov. Pridané do
"normálne" liškami a čeľusťami. Všimol som si, že pokožka vyzerala lepšie,
nechty žiaria.

O mesiac neskôr opakovaná diagnostika:
malé odchýlky sa vrátili do normálu, nie sú tam žiadne trosky ani paraziti. Diagnostik dokonca
požiadal ma o povolenie ukázať svoje výsledky, aby o tom ľudia vedeli
54 rokov môžete byť zdravým človekom.

Teraz vezmem Viorgona č. 12
(štítna žľaza) - manžel je šťastný, v noci prestal chrápať. Mám v pláne chodiť
Viorgony vo všetkých orgánoch a systémoch. Veľmi užitočná vec - flureviti!

Liečil mačičku.
Konjunktivitída - sčervenanie sliznice oka, hnis. Trikrát v bolestivom oku 1
kvapka Vioftanu č. 2. Nasledujúci deň mi Alice otvorila oči!
skvelý.

Chlapče, 5 rokov, dostali ovčie kiahne. Gd
Rozmazal som škvrny na tvári s Viorgon č. 1, a nie žiarivo zelený - v dôsledku toho celá tvár
zúčtované o 4 dni skôr ako telo.

Druhé dieťa - 1 rok 2 mesiace -
nakaziť sa od staršieho. Od druhého dňa vyrážok (hneď som si to neuvedomil!)
urob ho večer pred spaním pred spaním s Viorgonom č. 1 (5 kvapiek Viorgonu na
detský kúpeľ) a hádzajte tam hračky, aby ste si hrali pri sedení vo vani pol hodiny
(keď ochladila, vyliala teplú vodu, aby nezamrzla). Od toho dňa
začal to robiť - NIE JE JEDINÝ nový pupienok, ktorý ešte nebol
tvoril "hlavy" - nevyvinul, ale ktoré už boli
"hlavy" - vyschnú v obvyklom režime

Dmitrij Ekaterenburg

Vľavo mám astigmatizmus
používal som Vioftanu č. 2, 5, 6, 10.

Vioftan č. 10 vštepil 2 kvapky
nos v noci. Výsledok: Čítal som bez okuliarov v dobrom svetle, ale pracoval som
pri počítači používam okuliare. Pripojte ďalší Viorgon č. 5 (pečeň).

Anastasia, 34 rokov

Väčšinou nepíšem pozitívne recenzie!
Ale tento liek na mňa urobil obrovský dojem, a nielen to. Sme s
moja dcéra sa nachladla a krk bol veľmi bolestivý, večer to bolo naozaj zlé
sa stal. Manžel zavolá a hovorí: „Teraz prinesiem produkt čo najskôr.“ IN
všeobecne kvapka Viorgon č. 3 - 3 kvapky a po 5 minútach č. 9 - 3 kvapky v
Okamžite som cítil, ako mi hrdlo zmäklo a o 22:00 som šiel spať. Čo je najviac
úžasné zaspalo. O piatej ráno som sa zobudil a pocítil šteklenie
v krku, urobia sa 3 kvapky, každé číslo 3, číslo 9 ao hodinu neskôr sa zriedi 500 ml vody číslo 1
a č. 21 to tiež akceptujem. Stále cítim, že mi bolí hrdlo, ale začal som piť
včera a dnes cítim pozitívny výsledok. Súdiac podľa môjho manžela a priateľov,
ktorí užívali tento liek už týždeň. Začali vyzerať a cítiť sa
lepšie a každý má vážne choroby, osteochondrózu, artritídu a psoriázu.
Aktívna dlhovekosť Všetci, priatelia.

Včera som sa dostal nádherne
následok!

Mám staršieho syna, päť rokov, niekoľko
Pred niekoľkými dňami som narazil do chrámu na rohu stola a jemne som si porezal kožu. Bolestný začiatok
aby som to prežil - tak som to zdvihol a infekcia sa dostala do rany. Včera ráno
Zobudil som sa - polovica tváre bola modro-červená, moje oko bolo opuchnuté, spod kôry na rane
hnisové slizy. hrôza z toho, čo sa stalo. Môj manžel chcel zavolať sanitku - sotva
odradil..

Vioftan kvapkal do jeho očí každú hodinu
Č. 1 a trie s ním všetky problematické začervenané miesta, striedavo s
Viorgon č. 24 a Viorgon č. 22, 24, 25 kvapkali do jeho úst. TO
večer sa tvár začala postupne vracať do normálu a dnes iba
sušiaca kôra na rane pripomína včerajší problém.

Náš partner v Astane pre
minulý rok neustále trpeli problémami v pankrease
miera požitia iridoscanningu bola po podaní stále vysoká 75-85%
Viorgon č. 8 - pankreas, indikátory do 3 týždňov
normalizovaný, stal sa 36%.

Grigory Yaroslavl

V roku 2007 sme dosiahli pozitívne výsledky
alergie - sezónna senná nádcha - kvapkajúce do úst a nosa Viorgona č. 3 a č. 4,
zmierniť nádchu a alergie.

Ďalší výsledok: deti vo veku
6 a 12 rokov po ochorení vodného parku: výtok z nosa, bolesť hrdla - angína a
nízka horúčka, začala užívať Viorgon č. 1 - chronicky
zápalový proces, č. 3 - imunita a pľúca č. 9 a horné
Airways. Telo oboch okamžite reagovalo zvýšením
teploty až do 380 ° C a hojný výtok hnisu z mandlí. Aj keď predtým
proces sa zdal byť slabý. Do 2-3 dní
chronické zameranie infekcie bolo dezinfikované a došlo k uzdraveniu.

Komentár: Skutočne, organizmus
vyvoláva infekciu exacerbáciou so zvýšením teploty.

Prijímam Flurevity (Viorgons) č. 1, 3,
5, 8, 15, 19, 21 počas 3 týždňov. Skvelé výsledky. zmizol
únava a ospalosť, zlepšené trávenie, nálada. Takýto pocit,
že krídla boli obnovené. Každý deň jazdím 100 km do mesta a späť
chodiť po meste a cítim sa skvele, ale už nie som taký mladý. Aké šťastie,
že existujú bioflurevity, ktoré pomáhajú aktualizovať!

Trvalo to ako profylaxia,
bez sledovania akýchkoľvek špeciálnych cieľov Viorgon č. 1, 21, 10 a 17. Stali sa viac
energický v popoludňajších hodinách (som výrazný smrek), zlepšenie v
hypertenzia, pooperačná šva sa stala plynulejšou, štíhlejšia o 5 kg.

Komentár: Viorgons No. 1, 21, 10 and
17 majú skutočne stimulačný účinok na spojivové tkanivo a CVS
(pre mladých a stredného veku).

Ludmila Yaroslavl

Ja osobne som sa prestal dusiť
štítna žľaza po prvých recepciách Viorgonu č. 12.

Včera večer ma bolela dolná časť chrbta
a obličky. Chcel som vziať lieky proti bolesti. Dal som 5 kvapiek pod jazyk Viorgon
Č. 6. Po 5 minútach. to už viac neubližuje. A tak prijímam Viorgons č. 1, 5, 6. Mal som
operácia obličiek (hydronifóza 3,1 cm. kameň v panve) a žlčníka
každé 2 cm sú 3 kamene.

Mám reumatoidnú artritídu a
vidieť zle. Videl Viorgon č. 1, 26, 15 a odkvapkával Vioftan č. 2 a neskôr
Na týždeň som sa vzdal silného lieku, ktorý sa odstránil
artritída bolesť! Spánok bol obnovený a dokonca aj zmena chôdze
.

Pred dvoma dňami vnuk Danil (12 rokov) v
pri hraní si narazil čelo na operadlo stoličky (zhora do chrbta). Vyskočil
veľká rana, strašná bolesť, nevoľnosť, slabosť. červené oči (krvné cievy)
výbuch). Zistil som to až dnes. Išiel som do jeho domu. Trvalo so mnou
vioftan-1, viorgon 24 (palina) a 26 (kostrový systém). Prídem vidieť utrpenie
vnuk. Ihneď krém na čelo s Viorgon 24, do očí a nosa s Vioftan-1
do očí 1 kvapka do nosa - 3 kvapky do každej nosovej dierky. Po 5 minútach v
nos a ústa Viorgon č. 26, po ďalších 5 minútach - Viorgon č. 24. A tak
striedal. Asi po 30 minútach mi Danil povedal, že sa mu netiahol za čelo.
Bolo to jednoduchšie. Potom požiadal o jedlo. Dal som mu náhrdelník serotonínu, nakŕmil som ho
vnuk, obnovenie liečby pokračovalo podľa ryhovanej schémy. Po troch hodinách
môj vnuk sa rozveselil, dokonca začal sledovať televíziu. Pokračuje v liečbe sám
nás nezávislí a pochopení. Toto je dnes moja radosť.

Vioftan 02 (Viophtan 2) 3 + 1

Roztok proteín-peptid vo vode a vo vode. 15 ml. Bioregulátor tkaniva očnej šošovky.

Zdieľať odkaz:

Bioregulátor tkaniva očnej šošovky

Zloženie: 1 ml sterilného roztoku obsahuje; 0,1 ± 0,01 mg CaCl2 a 10 - 10 - 10 - 11 mg komplexu proteín-peptid.

Odporúčania na použitie: na prevenciu chorôb rohovky, po očných operáciách, so zraneniami, popáleninami.

Spôsob aplikácie: V závislosti od intenzity opacity vpravte 1-2 očné kvapky roztoku 3 až 7-krát denne. Ukončenie liečby - po vymiznutí negatívnych pocitov. Počas užívania Vioftanu 2 je vhodné zdržať sa užívania iných oftalmických liekov. V týchto prípadoch by časový interval medzi vpichom liekov mal byť najmenej 30 minút..

Kontraindikácie: nenájdené. Predávkovanie: vylúčené. Návykový účinok: žiadny.

Podmienky skladovania: na čistom, suchom a chránenom mieste pred slnkom pri teplote +5 až +25 ° C a relatívnej vlhkosti najviac 75%..

Dátum exspirácie: 18 mesiacov od dátumu výroby.

Forma uvoľnenia: 15 ml fľaša (~ 300 kvapiek).

Výrobca / organizácia oprávnená akceptovať tvrdenia: IPB LLC, Moskva, 119334, Leninsky prospekt, 45-2, Tel: +7 (495) 650-18-10

RECENZIA

Skupina ruských vedcov Ruskej akadémie vied pomocou nanotechnológií objavila jedinečné vlastnosti flurevitov - regeneráciu vnútorných orgánov a ich návrat k prirodzeným normám a vytvorila produkt, ktorý nemá vo svete analógy - FLUREVITES.

Početné pozitívne recenzie na použitie flurevitov priťahujú pozornosť odborníkov nielen v Rusku a SNŠ, ale aj v zahraničí. Poznáme desiatky tisíc úspešných príbehov a každý deň ich je stále viac..
Nižšie uvádzame výber z nich..

PREHĽAD „Nemeckí lekári ju poslali do Ruska, aby vzali kvapky Yamskov“ - 5 min.

Kvapky fungujú, aj keď neveríte - 2 min.

PREHĽAD na videnie 1 min

Ako som zachránil svoju mamu - 2 min.

Onkológia - 4 min.

Recenzia babičky - 4 min.

Výsledky pokožky - 2 min.

Vypočutie sa vrátilo - 2 min.

Nemôžete oklamať zvieratá - 2 min.

Super liek na skorú úrodu paradajok! - 2 minúty.

Ahoj! Beriem Viorgons dva mesiace,
Posledných 1,5 roka sa mi hlava často točila a na ľavom uchu mi neustále zvonilo, takže som nereagoval na telefonát. Teraz sa hlava už netočí, občas sa vôbec nezazvoní, a ak sa to niekedy stane, je to sotva vnímateľné..
Pred 3 rokmi som mal operáciu na žilách ľavej nohy. Po celú dobu po operácii bolesť pretrvávala a nohy opuchli. Po užití flurevitov opuch zmizol a niet bolesti. Ráno sa pokojne vstávam na nohy.
Okrem vyššie uvedeného som stratil pocit neustálej straty sily, prestal som sa dusiť pri chôdzi a prestal som obťažovať moje obličky..
Na druhý deň prišla ku mne susedka a sťažovala sa, že trpí pálením záhy. Odkvapkal som Viorgon 15 pod jej jazyk, o 10 minút neskôr sa jej pálenie záhy zastavilo..
Viac ako 30 rokov som sa obával svrbivých očí. Dva roky som bol ošetrovaný oftalmológom, ale nebola tam žiadna úľava a teraz sa všetky nepríjemné pocity zastavili, aj keď som na svoje oči neodkvapkal Vioftanu. Už po týždni užívania Viorgons sa z očí začal vynárať „piesok“ a potom sa svrbenie zastavilo.
Čoskoro som začal vidieť malý text bez okuliarov. Overil som si zrak očným lekárom. Ukázalo sa, že ľavé oko je +0,5, pravé je +1,25, aj keď som vždy čítal s +2,5 okuliarmi, ale po užití viorgónov sa zvýšila priehľadnosť a stal som sa v nich nepríjemným.
Koľko peňazí, energie a nervov som predtým vynaložil na lekárov a liečbu a Viorgoni dali toľko výsledkov tak rýchlo, veľa vďaka našim vedcom!
Lyudmila N., mesto Chita.

V novembri bol môj manžel diagnostikovaný odlúčenie sietnice, alebo sa objavili tekutinové bubliny medzi sietnicou a fundusom, a ak sa zvýšia, hrozí jej odlúčenie.
Bolo nevyhnutné bezodkladne podať injekcie LUZENTIS a každá injekcia stojí 33 000 rubľov, bolo potrebné podať 3 injekcie. Nemáme také peniaze a náš manžel bol zaradený do frontu kvôli kvóte.
Začal som hľadať na internete alternatívu, ktorá by ho podporovala skôr, ako bude v súlade s kvótou. Tak som našiel vioftany č. 3.4.9 a začal kvapkať do jeho očí a vzal tiež viorgony č. 1, 21 dovnútra..
Včera sme šli do Cheboksary (tam dali kvótu), môj manžel bol znova vyšetrený a povedal, že nedochádza k oddeľovaniu a šošovky sú čisté.
Vďaka za zázrak očných kvapiek!
Antonina B., mesto Cheboksary.

Po začatí užívania flurevitov sa u pacienta s hypertyreózou objavil dobrý výsledok, začalo sa silné čistenie tela..
Výsledkom je, že všetky analýzy sa zlepšili, cíti sa oveľa ľahšie a lepšie, trávenie sa zlepšilo, vyvinula sa strava, zmenilo sa vnímanie jedla a chuti, lymfatický systém sa podľa výsledkov výskumu stal oveľa aktívnejším a oveľa pozitívnejším, dokonca sa zlepšila výmena kyseliny močovej. A to je len začiatok!
S pozdravom Natalia Sh., Mesto Surgut.

Pred mesiacom som začal brať nový komplex „Čistenie“, „Sýtosť“
Hmotnosť bola 106,4 kg. Teraz 97,5 kg. Za 2 mesiace schudla 8,9 kg.
Objem hrudníka bol 120 cm, stal sa 104.
Veľkosť pasu bola 116, bola 110.
Hips 130, sa stal 118.
Potom sme boli na výlete do Kazani a jedli tatársku kuchyňu, som rád, že sa hmotnosť a objem nezvýšili.
Irina T., mesto Tomsk.

Chcel by som sa podeliť o výsledok môjho vnuka.
Vo veku 15 rokov, v júni, sa na chvostovej kosti otvorila fistula. V novembri toho istého roku bol operovaný.
Od novembra do apríla sa však otvorili ďalšie dve fistuly. Lekári nemohli pomôcť a ponúkli operáciu na odstránenie kostrče, takže chceli uložiť stavce.
Koncom apríla som sa zoznámil s flurevitmi spoločnosti SAD-Aclon a od 11. mája začali používať výrobky podľa schémy 01, 21, 26, 03,28 a 02 v nose, neskôr pribudli 22, 24, 25, 28, 23, 29, 16. Do 5 mesiacov došlo k silnému vyčisteniu.
Teraz je všetko v poriadku. A čo je najdôležitejšie, vyhli sa chirurgickému zákroku a zachránili končatinu.
Sláva našim vedcom!
Raisa zo Simferopolu.

Ahoj! Rozhodol som sa vyskúšať flurevitové kvapky na sebe.
Vzal som si to na 3 mesiace 01, 21, a keď som musel podstúpiť dispenzarizáciu, výsledky boli neuveriteľné: autoimunitné ochorenie, bilaterálna struma, hypotyreóza zmizla.
Samozrejme, sám som už pocítil zlepšenie môjho celkového stavu, výrazné, silné a vyčerpávajúce potenie sa zastavilo.
Moja matka má 92 rokov, má Alzheimerovu chorobu, dávam jej kvapky 01, 21, pravidelne a po užití 02, 22 sa nielen zlepšilo všetko, ale nebolo potrebné meniť plienky, hoci v čase, keď sme v septembri 2016 už išli, rozlúč sa s ňou navždy.
Moja sestra má dlhotrvajúcu tachykardiu a od roku 2013 užívala digoxínové tablety každý deň, niekoľkokrát ju odviedli sanitkou do nemocnice. Od januára užíval 01, 21, 10, 17, predtým bol tlak 100/60, pulz 104, teraz neberie tabletky a cíti sa oveľa lepšie.
Nie je to šťastie! Kvapky sú zázrak, ľudia ich nazývajú božskými kvapkami.
Vďaka našim vedcom Yamskovs za skvelý objav!
Nelya L., Lotyšsko.

Moje meno je Irina, asi pred 10 rokmi bol môj žlčník odstránený, môj jazyk mal hrubú vrstvu plaku, bolesť pankreasu, moja pečeň ma trápila, ráno mi vždy bol zlý dych, lekári mi diagnostikovali gastritídu,
Keď som sa dozvedel o flurevitíde, vzal som si na čistenie 1,21,5,6,7,8,15 a okamžite som začal počúvať zmeny v tele.
V prvých dňoch mi bolela hlava bolesť, ráno som začal vstávať energicky, mám dosť spánku, zápach zmizol, niet plaku, na rozdiel od toho, čo som jesť jedlo, bolesti žalúdka sú preč, po žalúdku nie sú žiadne ťažkosti, o 2,5 kg hmotnosť preč.
S potešením pokračujem v užívaní fluurevitov. Produkt funguje a dostal som veľmi rýchly výsledok!
Ekaterina T., mesto Kingisepp.

Pred 2 dňami začala moja vnučka ochorieť a moja dcéra sa rozhodla priviesť ho ku mne, aby ešte nevolala lekára. Dieťa je letargické, kašeľ s pískotom, očividne sa začala ďalšia bronchitída a na to všetko zelený uzol.
Okamžite som vyrobil aqua recept na deň 01 + 21, pridal mušku agarik 22 a germánium 3, všetkých 12 kvapiek na 0,5 l. voda.
Pred obedom som ho dvakrát zavlažil z pohára a raz som mu nakvapkal 3 kvapky 28 oligochitosanu (prírodného antibiotika).
Počas spánku teplota stúpla na 38 a po pol hodine teplota ustúpila.
Po spánku som mu stále podával vodu až do večera trikrát kvapkami vody a ďalším kvapkaním oligochitosanu 28.
Večer ho deti odobrali a dcéra povedala, že teplota už ďalej nestúpala..
Ráno ho priviedli znova, už veselo, nos mu neunikol. Počas dnešného dňa bola teplota veľmi zriedka a kašeľ. Pokračoval som v pití a kvapkaním kvapiek.
Večer som už túžil ísť von, objavila sa chuť do jedla.
Rodičia sú prekvapení, že som mu to urobil?
Predtým, keď sme nevedeli, flurevity, všetko skončilo týždennou teplotou a liečením mesiacmi veľa liekov a inhalácií..
Teraz všetko prešlo tak rýchlo, že sa rozhodli necestovať k lekárom.
Namiesto lekárov sa moji rodičia rozhodli priviesť ho ku mne, aby som ho mohol liečiť flurevitídou, pretože tieto kvapky sú bez chemickej syntézy a neexistuje nič také, čo by ste liečili jednu vec a zmrzačili druhú
Ďakujeme našim vedcom Yamskov za účinné kvapky!
Irina K., mesto Olenegorsk.

Muž vo veku 85 rokov a 10 rokov trpí Parkinsonovou chorobou, v posledných rokoch ležal, preležaliny, halucinácie. O neho sa stará jeho 75-ročná manželka, flurevity, ktoré si mohla kúpiť iba Fluremix 07 od spoločnosti Parkinson. Po 10 dňoch sa halucinácie zastavili, začal sám sedieť v posteli a spoznať svoju manželku.
Teraz manželka zbiera peniaze pre Viorgons 02 a 22 a je veľmi nadšená!
Elena S., mesto Iževsk.

Moja mama má 86 rokov. Diagnóza od 01.12. rakovina dna ústnej dutiny s prechodom na sliznicu ľavej tváre (vonkajšia fistula ľavej tváre) a metastázy v submandibulárnych lymfatických uzlinách (vred 2x1,5 cm). Po 15 reláciách rádioterapie došlo k závažným popáleninám sliznice a vonkajších tkanív. V prvej fáze som spolu s rádioterapiou použil Viorgons 1 + 21, 2 + 22, 16, 34.
21. decembra bola liečba rádioterapiou zastavená a naďalej užívala iba Viorgony interne a vo forme pleťových vôd 01 a 34.
Do 31. decembra sa všetko uzdravilo. Špatný priechod je uzavretý. Cítim sa skvele!
9. januára sa uskutočnilo následné vyšetrenie - ultrazvuk. MRI skenovanie urobilo dvakrát a nenašlo nič!
Pridali sme Viorgons 25, 28, 29 a budeme to brať neustále.
Ďakujem vám veľmi pekne za lieky MIRACLE!
Galina L., mesto Ufa

Naše dievča má 15 rokov. Hrozná alergia na srsť zvierat a kvitnutie rastlín. Začal užívať Viorgons 01 a 04.
O mesiac neskôr sme išli navštíviť príbuzných, majú mačku.
Zvyčajne po 30 minútach za prítomnosti zvierat začnú dievčatka svrbieť, vodnaté oči, sčervenanie, dýchavičnosť..
A tu zostali na večierku dlhšie ako tri hodiny a NIC NIC.
Rodičia dievčaťa sú prekvapení, ako to nemôže byť!
Dievča stále kvapká a cíti sa dobre.
Tamara S., Samara.

Prenikol som do očí s Vioftanou 01.03.05 iba tri týždne.
Dnes som nenašiel okuliare (+4), musel som pracovať pri počítači a obliecť si staré okuliare (+2.5)
A aké bolo moje prekvapenie, že v nich vidím všetko, neveril som, vzal som si knihu s malou potlačou a uvedomil som si, že dobre vidím v starých okuliaroch a čítam voľne.
Vízia sa zlepšila o 1,5 dioptrie za tri týždne.
Chcem vyjadriť svoju hlbokú vďaku a úctu tvorcom týchto úžasných kvapiek.
Toto sú moje úžasné výsledky..
Valentina H., mesto Azov

Chcel by som sa tiež podeliť o svoje výsledky.
Zúčastnil sa fialového čísla 5, viorgónov číslo 1, 21, 5, 6, 25.
Teraz je videnie v oboch očiach +1, nečítal som bez okuliarov, teraz môžem písať, čítať, objavila sa ostrosť a jas.
Pokožka bola jemnejšia a rovnomernejšia, bolesť hlavy mi prestala bolieť, ráno vstávam bez bolesti nôh.
Veľkosť papilómov sa zmenšuje, sú takmer neviditeľné, móly sa tiež oveľa zmenšujú.
Celulitída sa znižuje na stehnách.
Tam bol vnútorný pokoj, nervozita zmizla.
Som veľmi spokojný so svojimi výsledkami.
Veľká vďaka patrí našim vedcom, že teraz môžeme všetci zlepšiť svoje zdravie a omladiť.
Maria T., Kazachstan.

Pracujem v počítači a 3 roky som zasadil svoje oči natoľko, že bolo bolestivé pozerať sa na obrazovku: bolelo to moje oči a ťažko som rozlíšil text..
Akonáhle som začal brať Vioftans, výsledky som dostal na oči už druhý deň po aplikácii, zabudol som na kŕče a sucho v očiach a teraz s radosťou pracujem na počítači vo dne iv noci..
Sergey N., mesto Urengoy.

V januári sa mi pripútala sinusitída.
Išiel som do nemocnice. Poslali ma do nemocnice, nastala punkcia a išli domov, pretože neexistovali postele. V tejto dobe lekárka pre deti, moja priateľka Lyudmila Nikiforovna, navrhla, aby jej dcéra vyliečila mastopatiu flurevitídou..
Veril som, šiel na flurevitídu a program som kúpil podľa mojej diagnózy.
Výsledkom je, že po 3 dňoch sa nos vytratil a po ďalšom mesiaci mi ústa vyletela amébu..
V apríli sa Natalya Petrovna Petrosyan, ktorá prišla do nášho mesta z Emirátov, zúčastnila prednášky, potvrdila mi, že to nebola len malá améba, ale aj améba-okanta (veľkosť 5-rubľovej mince, priehľadná, mierne vypuklá s bielymi bodkami).... Bol som prekvapený 3 dni.
Vzal si viorgony 1,21,24,3,28,2,22, náhrdelník serotonínu.
Výhody flurevitov:
1) Na výsledok nemusíte dlho čakať.
2) Mobile, zmestí sa do kabelky.
3) Šokujúci výsledok.
Nadezhda I., Moskva.

Som muž 60 rokov. Nosím liečivý náhrdelník (aktivátor receptorov serotonínu) a beriem Viorgons 1,2,3,29 a Vioftan No. 3
Moja pamäť sa zlepšila: ak som predtým musel písať na papier, čo je potrebné urobiť počas dňa, pretože som zabudol na všetko, ale už 2 týždne som nič nenapísal. Pamätám si všetko.
Potencia sa dokonale zotavila, sám som prekvapený.
Nálada je vynikajúca!
Ďakujem spoločnosti za také efektívne výrobky.!
Anatoly G., mesto Almetyevsk.

Moja sestra má 64 rokov
Lekári povedali, že pravé oko je „mŕtve“, nevidí vôbec nič, úplnú tmu.
Lekár jej neodporučil operovať.
A ľavé oko sú 4 dioptrie.
Začali sa používať viorgóny 1, 21, 10, 17 a očné kvapky Vioftana 1, 2.
V prvých dňoch začali oči svrbieť a bolieť. Sestra najprv odkvapkávala bez viery a povedala: „Ešte sa necítim.“
O týždeň neskôr sa farby stali jasnejšími.
O tri týždne neskôr sa v „mŕtvom“ oku objavilo vnímanie svetla, obrys osobnej tváre sa stal viditeľným.
O mesiac neskôr som začal rozlišovať luster visiaci od stropu. S týmito výsledkami sme nekonečne spokojní!...
Stačí len kvapkať každý deň, dodržiavať odporúčania a výsledok bude určite!
Ďakujeme Yamskovcom a tímu tvorcov Vioftans!
Alexandra T., Kazaň.

61-ročný muž, rektálny nádor 3,5 cm. Prospektívna liečba: chemoterapia počas 3 mesiacov, potom otázna: ak sa nádor zmenší na požadovanú veľkosť, uskutoční sa operácia na odstránenie hrubého čreva s odstránením stómie. Ak to nestačí, ďalšie 3 mesiace chémie.
Chemoterapiu brali presne 2 mesiace a zároveň sa učili a začali brať flurevity.
Po začatí flurevitídy endoskopia ukázala, že tu vôbec nie je nádor! Nebude žiadna operácia! Navyše, na pozadí recepcií spoločnosti Viorgon, úžasné analýzy po celú dobu.
Hemoglobín pred chemoterapiou 14,9, dnes 14,3; leukocyty boli dnes 10,2 9,9; testosterón 246 dnes 251.
Nie je to zázrak, neexistuje nádor! Liečba sa uskutočňuje v Nemecku. Vyšetrenia sú veľmi vážne. Kto neverí, poskytnem všetky výpisy.
Maria R., mesto Petrohrad.

Som v dôchodku a mám vynikajúce výsledky v močovom systéme a kĺboch..
Bolo to takto: moje kolenné kĺby bolesťou celého môjho života, bolo ťažké vstať a chodiť rýchlo hneď, nemohol som byť dlho vonku a bežal som domov, aby som mal čas ísť na záchod kvôli chronickej cystitíde.
Začal som brať Viorgons 1, 2 3, 17, 23, 26 ao týždeň neskôr som dostal ohromný výsledok: v chladnej zime môžem nakupovať pokojne, dokonca som zabudol na bolesť kĺbov.
Albina R., Kazachstan.

Som 43-ročná žena. Dlho, niekoľkokrát mesačne, bolesť hlavy, nízky krvný tlak.
Použil som Viorgons 10,17,35,1,21,12 a po mesiaci aplikácie som si všimol, že som nikdy nemal bolesti hlavy. Odvtedy uplynulo šesť mesiacov a nezaznamenali sa ani bolesti hlavy..
Kvapky kvapkali 4 mesiace, teraz som si urobil prestávku, ale Viorgon 12 (štítna žľaza) naďalej odkvapkáva, pretože mám v anamnéze hypotyreózu..
Cítim sa skvele, môj krvný tlak sa vrátil do normálu!
Svetlana K., mesto Ulan-Ude

Pijem kvapky pod jazyk, 3 kvapky trikrát denne. Po začatí recepcie som doslova chcel spievať, moja duša sa stala ľahkou a moja nálada sa zdvihla.
Vzhľadom na to, že môj manžel zomrel pred 10 rokmi a počas všetkých tých rokov liečim vážnu depresiu, je to výsledok. Lekári mi nemohli pomôcť a týždeň užívania kvapiek pôsobil zázrak!
Muž sa o mňa stará, ale vždy som mal zlú náladu. Teraz si myslím, že budem láskavý a prijmem jeho ponuku.
Viem, že ešte stále existujú špeciálne kvapky pre mužský a ženský program a pijem na srdce a cievy...
A ak si vezmeš ženu?
Lydia T., mesto Čeľabinsk.

Mám úžasné výsledky: začal som kvapať Vioftanu č. 3 a 5 do očí a už druhý deň som cítil zlepšenie a jasnosť vnímania.
A včera som sa rozhodol skontrolovať účinok kvapiek na prístroj Biopulsare, ktorý určuje energetickú hladinu orgánov.
V dopoludňajších hodinách bolo meranie energie oka vyššie ako obvykle pred odobratím kvapiek..
Prikvapkal som jednu kvapku č. 3 do očí, po 15 minútach č. 5. Zmeral som to, energetické vedenie stúpalo, celkový obraz aury sa zlepšil.
O niekoľko hodín neskôr som kvapkal na ruky Vioftanu a znova ju zmeral: Energia z očí sa zvýšila na normálnu úroveň..
Takto fungujú magické kvapôčky!
Vďaka našim vynikajúcim vedcom a Bohu im udeľujeme dlhý život a veľký tvorivý úspech.!
Dina M., Izrael.

Od roku 2001 som trpel ochorením štítnej žľazy: zmiešaný struma druhého stupňa (eutherióza), bol kalcinovaný aj priemer 2 mm.
Bola mi predpísaná liečba liekmi L-tyroxínu a bola odporúčaná chirurgická liečba.
Beriem rôzne lieky už dlho. Neboli pozorované žiadne pozitívne zmeny, objem lalokov štítnej žľazy sa nezmenil.
Od marca začala brať flurevity - Viorgons č. 1, 21, 3, 23, 24, 28 a získala serotonínový náhrdelník.
Ultrazvukové vyšetrenie v júli nenašlo na uzlinách štítnej žľazy žiadne uzly, úplne sa vyriešili, struma zmizla.
Teda po 4 mesiacoch používania flurevity vykázali vynikajúce výsledky.!
Gulya R., mesto Anapa.

Kvapky berieme spolu s manželom a matkou niekoľko mesiacov. Ihneď sme pocítili zlepšenie nášho stavu: tlak sa vrátil k normálu, nohy prestali bolieť a objavil sa prudký nárast energie. Po vniknutí Vioftanu 01 do očí sa zhoršilo videnie a ráno sa zvyšky kvapiek rozdelili cez očné viečka, pretože na nohe na koži pri oku sa nachádzal malý papilloma a najskôr sa vyschol, stal sa kameňom a dnes ráno úplne odpadol..
Nechajte moji priatelia čítať naše časopisy a katalóg.
Olga N., mesto Kamyshin.

Budem zdieľať výsledok vzatia flurevitov so svojou dcérou Dasha, 6 ročnou.
Od narodenia má epilepsiu.
Prešiel ďalším vyšetrením vo Volgograde - NIE EPILEPSY, na zariadení sa nezobrazila žiadna vlna, a to potom, čo sme sa ráno prebudili o tretej a šli sme autobusom do regionálneho mesta na tri a pol hodiny.!.
A predtým, ako si najali auto, bol Dasha veľmi unavený a rozmarný.
Náš lekár bol týmto výsledkom prekvapený a po vyšetrení boli antikonvulzíva zrušené..
Keď som preukázala, že súhlasíme, bola úplne sklamaná: toto je homeopatia, neverím v to!
Pred rokom bola Dasha iba rastlina: ležala tam, jej ruky a nohy boli ako biče... Ťažké noci, nepokojný spánok, v noci sme všetci nevyspali dosť..
Od júna začali brať magické kvapky.
Po dvoch mesiacoch sa začala snažiť držať hlavu hore. Začali sme navštevovať osteopat a začali sme zasadiť dievča. Každý deň sa jej kosti začali posilňovať, svaly začali rásť.
Keď začali hodinu nosiť náhrdelník serotonínu, Dasha sa začala postupne narovnávať v spánku, predtým ako spala iba v polohe embrya, stočila sa do gule, pretože bola unavená a plačená, musela ju neustále obracať, piť, upokojovať.
Teraz Dasha spí ako normálne dieťa, natiahnuté ruky a nohy, zobúdza sa oveľa menej často. Dlho hovorí s otcom po telefóne, s emóciami, radosťou.
Začne hovoriť oddelene. Do internátnej školy chodíme špeciálne. skupina a pedagógovia vidia aj Dashov vylepšenia.
Po našej poslednej skúške som sa s radosťou podelil o svoje výsledky a učiteľ skupiny chcel vyskúšať aj naše magické kvapky..
Počas tejto doby sme zobrali: 1 21 2 22 15 17 4 26 23 28 5 34. Teraz neustále berieme - 1, 2, 26, náhrdelník serotonínu a ona naozaj má rada kvet.
Veľká vďaka patrí našim vedcom!
Olga V., mesto Kotovo

V poslednej dobe mal môj príbuzný mikro úder, veľmi zlý kardiogram.
Po piatich dňoch používania viorogónov 1,21,23, 2,17,10 je kardiogram ideálny, lekári sa opýtali, čo berie.
Ukázal viorgony, povedali, že o nich nevieme, ale ak bude taký výsledok, určite pokračujte!
Arytmia, ktorá trvala 30 rokov, prešla.
Pri použití čistiaceho programu všetky papilómy postupne vymizli.
Daria S., mesto Kemerovo.

V posledných rokoch bola hladina cukru môjho manžela vždy nad normálnymi - 15-17-23-27 jednotiek.
Keď sa pridal ďalší úder, hladina cukru klesla z mierky na 30 jednotiek, musel som ho vytiahnuť z kómy.
Potom, čo začal brať flurevity, začal prístroj čoraz viac ukazovať 12-14-9-8 a dokonca 5,4
Teraz už uplynuli dva týždne, keď nám dôjdu Viorgons, ale cukor je stále v dolnom rozmedzí.
A včera sme s manželom zobrali mikrobus na daču 15 km od mesta a po ceste mi tam pomohol vyčistiť záhradu.
Ale neveril vo flurevity, ale jednoducho sa vzdal mojej túžbe!
Polina V., mesto Arkhangelsk.

Môj manžel pred 2,5 rokmi utrpel infarkt a mikrokrit.
Celú dobu mal zlé zdravie, depresiu, nervozitu..
Začal som serotonínovým náhrdelníkom a Viorgons 10 a 17. Po 1,5 týždni nervozita zmizla.
Začiatkom júna boli pridané Viorgons 1, 21, 25.
Krvný tlak sa vrátil k normálu po 2 mesiacoch.
V súčasnosti je jeho tlak -120/80, niekedy stúpa na 130/90.
Pred tým bol najnižší tlak 140/100 a vyšší.
Stále sa zotavujeme a zbavujeme sa patológií..
Teraz je to pre nás jednoduchšie. Vieme, čo treba a ako správne používať.
A v júli sme už výrobky z nášho platu dostali za kumulatívnu zľavu, pretože spoločnosť platí nielen za to, čo nakupujeme, ale aj za to, že zdieľame informácie s ostatnými a pomáhame im.
Galina R., Minsk.

Odhalím svoje tajomstvo: Som pacient s rakovinou a, ako sa hovorí, prešiel cez oheň, vodu a medené rúrky. Napriek tomu, že som bol operovaný a držal som diétu, stále som dostal metastázy. Potom som prešiel mnohými chemoterapiami, je to 5 rokov týždenne! Občas, keď je to pre mňa naozaj ťažké, lekári mi dávajú prestávku na tri týždne a potom znova beriem chemoterapiu.
Vyzeral som ako živá mŕtvola, ale teraz beriem flurevity a nie som nadšený! Kvalita môjho života sa veľa zmenila.
Nízky luk pre vydavateľov flurevitov Yamskovs a dobré zdravie pre nich po mnoho rokov!
Christina S., Nemecko.

Včera bola moja matka na prechádzke, môj syn a ja sme boli doma a zrazu zazvonil telefón.
Zavolali môjho syna a povedali: „Tvoja stará mama padla do knižnice, prišla skôr, alebo lepšie, ak máš niečo, inak ju neodnesieš...“
Mysleli sme si, že moja babička si zlomila nohu. Vstúpili sme do auta a odišli.
Ideme do knižnice, mama leží na zemi na dvoch listoch peny.
Prsty na ľavej strane sú stočené. Rýchlo som si uvedomil, že to bola mŕtvica a jej ľavá strana bola ochrnutá. Bol som rád, že reč mojej matky bola jasná a artikulovaná, iba oveľa pomalšie ako obvykle.
Knihovník v tejto dobe nazval sanitku.
Zúfalo začínam triediť to, čo máme doma od Viorgónov, a požiadam svojho syna, aby urýchlene priniesol 02,29,17 a 10.
Keď syn priniesol Viorgónov, začali sme ich každých 5 minút striedavo kvapať pod materinský jazyk. Trvalo to asi 40 minút.
Začal som monitorovať stav mojej matky a 15 minút po užití flurevitov som videl, že sa paralyzovaná strana, paže a nohy začali pohybovať.
Potom nás po chvíli požiadala, aby sme ju vychovali.
Zdvihli sme ju a sadli sme si na stoličku. Po krátkom odpočinku ju potom zobrali zo schodov dolu, dali ju do auta a odniesli ju domov.
Najzaujímavejšie a prekvapujúce je, že po vystúpení z auta na 2. poschodí do bytu sa moja matka vstala a držala sa zábradlia. Jej syn ju neustále zastavil: „Babi, daj si čas, zhlboka sa nadýchni.“
Doma merali tlak - 190/80/100
Začal som volať na kliniku, aby som zavolal lekára. Na recepcii nariadili zavolať sanitku, ktorá k nám nakoniec prišla po 3 hodinách.
Dnes sme ju vzali na kliniku, kde jej boli predpísané injekcie a pilulky..
Odmietla hospitalizáciu.
Vážení priatelia, prečítal som si veľa názorov na mŕtvicu, infarkty, ale verte mi, že pokiaľ ide o vášho milovaného, ​​je to hlboký šok: večer, keď sa všetko skončilo dobre, cítil som sa len zlomený a zničený...
Ďakujem osudu, že som sa stretol s našimi skutočne úžasnými flurevitmi a som veľmi vďačný za obrovskú a dlhodobú prácu našich profesorov Yamskova.!
S pozdravom, Tatiana B., mesto Novosibirsk.

Moji rodičia majú 78 a 82 rokov. Začal som dať otcovi Viorgons, má veľa chorôb.
Najprv 2 kvapky na pol pohára vody, tvrdo, po niekoľkých dňoch som pridal a urobil 3 kvapky - tlak vyskočil. Urobil som 2 kvapky späť, teraz pijeme tretí mesiac, nezvyšujem dávku, nechal som 2 kvapky na 150 ml vody alebo aqua receptúru v 5 kvapkách na 500 ml
Mama je v lepšom zdravotnom stave, ale je naštvaná, že často musí chodiť na toaletu a je neustále nervózna.
Máme komplikované prípady, lekári poslali nášho otca domov, aby zomrel, ale nešli sme, fluureviti nám veľmi dobre pomáhajú: prakticky neexistuje žiadny orgán, z ktorého by nebola prítomná špeciálna fľaša..
Anastasia V., mesto Perm.

Po dobu 3 rokov môj blízky príbuzný trpel trasovým syndrómom dolnej čeľuste pier a rúk, bol opakovane liečený v nemocnici tradičnými drogami bez účinku, nedávno choroba postupovala, bol v rozpade a na pokraji zúfalstva..
Keď som sa dozvedel o viorgónoch, okamžite som začal brať č. 1, 21, 5, 6 a počas posledných 2 týždňov som pridal č. 2
Verte tomu alebo nie, k môjmu veľkému šťastiu o mesiac neskôr som zistil neprítomnosť chvenia tváre a rúk!
Ďakujeme spoločnosti Aclon za magické kvapky a vrátili zdravie!
Evgeniy N., mesto Voroněž.

Vzal som Viorgons 10 a 17 a po 10 dňoch som zabudol na bolesť v mojom srdci, hoci desať rokov som nemohol spať na ľavej strane a bola tam hypertenzia, teraz pokojne spím Existujú kŕčové žily a žily postupne odchádzajú, ruky a nohy sa zahriali.
Super kvapky, vďaka ruským vedcom!
Claudia F., mesto Čeľabinsk.

Kúpil som svojej dcére liečivý náhrdelník Aclon. Začal som veľmi spať! Predtým som vždy ľahko spal, nemal som dostatok spánku. Páčilo sa jej toľko, že som si kúpil sám seba.
Tiež nás veľmi potešili flurevity, spánok sa stal ako u dieťaťa, bolesť hlavy, závraty a zvonenie v ušiach zmizli, videnie sa zlepšilo.
Vďaka našim vedcom za záchranu našich životov sa vedci konečne naučili brať to najcennejšie z prírody.
Lydia L., Lotyšsko.

Mám problém: staphylococcus aureus je na mandlích a lekári tvrdia, že na odstránenie mandlí je potrebná operácia. Tri mesiace na antibiotiká.
Keď som sa dozvedel o kvapkách, začal som to bez váhania brať. Sú skutočne magické. Za menej ako pár hodín som si všimol, že výtok z nosa, ktorý bol niekoľko týždňov, ustúpil, kašeľ sa výrazne znížil, hrudník sa cítil lepšie a nepohodlie v krku sa tiež výrazne znížilo. Neexistuje žiadna iná alternatíva k Viorgónom. na zdravie!
Victoria G., Moldavsko.

Signalizačné molekuly FLUREVITA signalizujú chorému orgánu, aby obnovil poškodené tkanivá, bunky sa regenerujú a chorý orgán sa postupne obnovuje na svoju prirodzenú normu.
Mnoho žien teraz prežíva šťastie z materstva a vďaka flurevitíde som bola schopná počať a porodiť zdravé dieťa..
Mnoho detí bude zdravých a ľudia sa budú môcť vyhnúť rôznym operáciám.
Alevtina G., mesto Kostroma.

Mám astigmatizmus a moja vízia nie je opravená. Beriem Viorgons mesiac.
Zachytil som sa tým, že v obchode teraz môžem ľahko pozerať dátum na mlieku a predtým, ako som niekoho požiadal, aby som niekoho videl, mal som v kabelke vždy lupu. A potom som to stratil a nevšimol som si, keď...
Praskovya K., Kazaň.

Takže prišiel rad, aby som prekvapil každého svojím výsledkom!
A skutočnosť, že je úžasný, dalo by sa povedať, magicky, uvidíte.
Začnem v poriadku: minulý júl som spadol zo stoličky a vážne som si zranil svoje ľavé koleno.
Výsledok MRI ukázal: zlomeninu mikroštruktúrneho odtlačku zadných častí laterálneho kondyla holennej kosti. Úplné poškodenie predného krížového väzu. Čiastočné poškodenie oboch kolaterálnych väzov. Rozbiť vnútornú mincu. Gonartróza 2. stupňa. synovitída.
Operácia rekonštrukcie predného krížového väzu bola naplánovaná na september. Keď som sa pozrel na internet, ako prebieha takáto operácia, bol som v bázni strachu.
Od mája môžem brať Viorgons 01,21,05,06,08,10 a 17, ale keď som sa začal pripravovať na operáciu, pridal som ďalšie Viorgons 02,22,07,11,13,23,25,20,26,28,29, 30.32.34.35.36.
V noci som robil obklady pomocou VG 01 + 21 a 26 a striedal ich.
Pripojil som všetky „ťažké delostrelectvo“: Urobil som masáž, mentálne si predstavoval, ako sa obnovuje môj väz, vypracoval som si koleno podľa V.P. Gocha.
Po 2 mesiacoch výsledky MRI ukázali nasledujúce: Roztrhnutie zadného rohu vnútornej minisy. Čiastočné poškodenie vonkajšieho kolaterálneho väzu. Degeneratívne zmeny predného krížového väzu. Gonartróza je už 1 stupeň.
Hovorím lekárovi, že nemusí byť potrebné vykonať operáciu, samotný väz sa začal zotavovať, na ktorý odpovedal, že tento väz sa, bohužiaľ, neobnoví sám a ak sa tak stane, budem prvý na svete!
Podľa očakávania som v septembri išiel do nemocnice na operáciu a ospravedlňujem ma za detaily, dni mojich žien začali týždeň pred termínom. Po 2 hodinách som bol prepustený z nemocnice, operácia bola odložená na október, z čoho som bol nesmierne šťastný!
Celú tú dobu som pokračoval v pití nápojov Viorgons, floradar s pšenicou, striedavo som nosil obe náhrdelníky. Bežal som okolo domu bez barlí pomocou trstiny.
V októbri som znova urobil MRI: Neexistuje vôbec žiadna gonartróza! Krížové väzy majú normálny priebeh, ich kontúry sú jasné, štruktúra je homogénna. Oblasti patologických zmien nie sú určené.
Keď som výsledky priniesol lekárovi, povedal, že sa k tomuto prípadu nemôže vyjadriť. Keďže však došlo k prasknutiu minisku, navrhol neopustiť operáciu a odstrániť zvyšky, ktoré zasahujú. Vyššie sily však nespia. Bolo to v deň operácie, opäť v predstihu, začali sa dni mojich žien!
Výsledkom bolo odmietnutie operácie, myslím si, že meniskus sa dá obnoviť.
Koniec koncov, po kvantovom prechode nefungujú všetky fyzikálne zákony, všetko určuje naše myšlienky, náladu, teraz existuje aj viera v úžasný produkt.
Všetky výsledky sú zdokumentované:
Je škoda, že sa ukázalo, že lekár nie je moderný, hoci mladý, nechcel študovať viorgóny a objav našich vedcov, a namiesto toho mi začal ponúkať blokovacie injekcie po 6 000 rubľoch každý....
Evgeniya B., mesto Nizhnevartovsk.

RECENZIA

PREHĽAD od Olgy Selegenenko (14.03.18)
Chcem zdieľať ďalšiu recenziu. Deň pred včerajškom začala moja vnučka opäť ochorieť a moja dcéra sa rozhodla priviesť ho ku mne, zatiaľ ne zavolať lekára, aby som ho sledovala. A čo - dieťa začalo ochorieť - pomalý kašeľ už s pískotom - začala ďalšia bronchitída + zelený uzol na všetko. Okamžite som vyrobil aqua receptúru 1 + 21, pridal mušku 22 a germánium 34 - všetkých 12 kvapiek na 0,5 l. voda, pred obedom som mu dal drink 2 krát + kvapkala mu 3 kvapky. Oligochitosan 28 (prírodné antibiotikum). V čase obeda, počas spánku, teplota stúpla na 38,2, musel som mu dať Panadol, pretože nie je možné, aby mal teplotu vyššiu ako 38 ° C, po pol hodine teplota ustúpila, stále som mu napil až do večera 3-krát s vodou a kvapkami a tiež kvapol oligochitosan 28 (iba 3-krát denne).
V noci bol doma, jeho dcéra povedala, že sa teplota už nezvýšila, ráno ho priviedli - bol múdry, jeho nos neklesol, akoby neexistovali žiadne zelené dýzy, dnes by nemala teplotu a kašľal iba 3-krát. Pokračoval som v pití a kvapkaní. Večer sme už kráčali po ulici, šťastné a svižné dieťa, objavila sa chuť do jedla.
Rodičia sú šokovaní, že som mu to urobila? Zvyčajne všetko skončilo prekážkou s týždennou teplotou a 2 týždňami liečby partiou liekov a inhalácií. Teraz všetko prešlo tak rýchlo, som skoro zdravý, rozhodli sa necestovať k lekárom, ešte pred víkendom ma privedú, aby som sa úplne uzdravil. Ďakujeme našim vedcom Yamskovs za úžasné kvapky.

NOVÉ VÝSLEDKY:

Často kladené otázky:
„Kto ti povie, čo si má vziať so silným kašľom?
Podozrenie na priedušky. ““
Odpoveď: Je potrebné začať so starostlivosťou o ORGANIZMUS nevyhnutne S FAITHOM V OBNOVENÍ.
O 2 DŇA SA DUŠE COUGH. ALE PRÍPRAVUJTE PRÍPRAVY NA TROCH MESIACOV, aby sa choroba nikdy nevracala.
COUGH PRÍČINA JEDEN - PARASITY.
Bioflurevity: No. 1, No. 21, No. 3, No. 22, No. 23, No. 28, No. 34, 9.
schéma:
1.Bioflurevity: Č. 1, Č. 21, Č. 22, Č. 23 = AQUAFORMULA (na 500 ml VODY, kvapkajte 15 kvapiek z každého VIORGONU).
Pite dúšok po celý deň.
2. Bioflurevity: Č. 3, Č. 28, Č. 34, Č. 9, 5 kapsúl. POD JAZYKOM „3“ krát denne s intervalom 10 až 15 minút. (Môžete vložiť 5 kvapiek do lyžice a naliať ju pod jazyk. Piť 50 ml vodou.)
3. Bioflurevitída č. 22 = DROP do nosa s „2“ kvapkami do každej nosovej dierky X „3“ krát denne. Nakloňte hlavu dozadu tak, aby sa TLAČIDLO dotýkalo postele.
Ráno, popoludní po instilácii si ľahnite na 20 - 30 minút.
Vo večerných hodinách po instilácii nevystupujte z postele. SLEEP.

Povinné dodržiavanie vodného režimu: používajte čistú, nevarenú, stojatú vodu v množstve 30 - 40 mililitrov na kilogram hmotnosti za deň..

Ahoj partneri SAD!
Som ohromený radosťou, zázrak sa mi stal - obnovenie funkcie pankreasu, v dôsledku ktorého už nemám diabetes mellitus, z ktorého som trpel 5 rokov a dostal som z neho porušenie sietnice.
Teraz som šťastný, plný vitálnej energie a želám všetkým zdravie, omladenie tela a aktívnu dlhovekosť.!

Bioflurevitas č. 1, 21, 23, 8 užívam od polovice apríla a postupne som znižoval dávku cukrovky, na konci júla som dosiahol minimálnu dávku a po 10 dňoch som úplne odstránil cukrovku a teraz sa cítim skvele.

Výsledky od našich partnerov spoločnosti Vision
Valentina Khan.
Chcem sa s vami podeliť o svoje výsledky.
Som šokovaný, ohromený pozitívnymi emóciami.
Od skorého rána som zavolal sponzorovi a informoval o výsledku.
Dnes som nenašiel okuliare (+4), ale musel som okamžite ísť online a nasadil som si staré okuliare (+2.5)
A aké bolo moje prekvapenie, že v nich vidím všetko, neveril som, vzal som si knihu s malou potlačou a uvedomil som si, že vidím v starých okuliaroch, čítam voľne.
Prikvapal som do očí Bioflurevita pre oči 01.03.05, tri týždne.
Vízia sa zlepšila o 1,5 dioptrie za tri týždne.
Taký zázrak sa mi stal.
Ale chcem to hneď povedať, predtým ako mi kvapká do očí, pijem priebeh flurevitov päť mesiacov - 01,21,05,06,07,08,15,23, 19,25 - to je na obnovenie tela, ale v podstate som sa sústredil na očistu pečene, až potom začala kvapkať do očí.
Chcem vyjadriť svoju hlbokú vďaku a úctu tvorcom týchto úžasných kvapiek.
Úplne som zabudol povedať, že štvrtý deň užívania flurevitov - z mojich obličiek vyšiel kameň (aj keď s bolesťou a záchvatom obličiek, kolika), pretože som začal piť 06 naraz, každý po 5 kvapkách a s kameňmi, musíte začať s 2 kvapkami a postupne zvyšovať dávka, aby sa kameň rozpustil a vyšiel s pieskom.
Toto sú moje úžasné výsledky..
ĎAKUJEM DOSTATOČNE VŠETKO.

Moja partnerka Lyudmila má úžasné výsledky.
Začala kvapkať do očí od 1. novembra Bioflurevitída pre oči č. 3 a 5.
Druhý deň som pocítil zlepšenie.
A včera som sa rozhodol vyskúšať účinok kvapiek na BIOPULSAR - zariadenie, ktoré určuje energetickú hladinu orgánov.
Merané ráno - energetické vedenie oka bolo vyššie ako predtým, pred odobratím kvapiek.
Prikvapkal som 1 kvapku č. 3 do očí, po 15 minútach č. 5. Zmeral som to - energetické vedenie stúpalo, celkový obraz aury sa zlepšil.
O niekoľko hodín neskôr som kvapkal Bioflurevita do očí do ruky a zmeral som to - línia energie očí vzrástla k normálu - naša práca „magických kvapiek“ a ako.
Vďaka našim vynikajúcim vedcom a Bohu im dávame dlhý, dlhý život a veľký tvorivý úspech.

Spätná väzba od partnera SAD-ACLON
Teraz mám ZDRAVÝ SPÄŤ A SPOTREBY!
ZLEPŠENÁ VÍZIA!
MÁM 10 ROKOV.
A to sú iba 4 mesiace bez prehliadky, bez potravinových doplnkov a liekov!
Vyriešte svoje problémy s nami.

Okamžite 2 výsledky na Vision - recenzie z chatu SAD-ACLON
Žena mala šedý zákal, kvapkala Bioflurevita do očí 2, 7, 9 do očí, 10 do nosa a videla Viorgon 1 a 5.
Po 3 mesiacoch lekár zistil, že nedošlo k katarakte.
Druhý výsledok:
5 ročné dievča, škriatkovi.
Odkvapkávanie Bioflurevita do očí 1, 5, 6 do očí, 10 do nosa.
Oči zarovnané.

Ďalší prehľad z firemného rozhovoru

Chcem sa s vami podeliť o výsledky mojej dcéry, nakvapkla Bioflurevita do očí č. 1 a č. 5 do jej očí a po 3 týždňoch sa jej videnie zlepšilo.
Bolo to 4,5, ale teraz je to -3,5 jedného oka a 3,75 druhého oka.
Toto sú výsledky.

Chcem sa podeliť o výsledok s víziou.
Užíval Bioflurevit pre oči č. 1,2 a 6 - všetkých 5 kvapiek 3x denne.
Pravé oko - zrak bol obnovený, ale bolo to 2,8.
Ľavé oko bolo + 2,5 - teraz 1,25.

Bioflurevity pre oči znova prekvapili.
Už som skôr písal, že som už dostal výsledok do očí, že asi mesiac a pol používania Bioflurevita na oči - „piesok“ začal vychádzať z mojich očí, vychádzal som asi týždeň - ráno som vstával s červenými očami po spánku, ale potom sa moje oči rozjasnili a zabudol som na problémy s očami a dnes som dostal ďalší výsledok.
Mám na svojom notebooku veľa hudobných videí.
Z času na čas ich znova preskúmam.
Takže - nedávno som videl, že farba valčekov bola veľmi nudná, vo videu nie sú žiadne originálne bohaté farby, ktoré boli predtým.
Myslel som, že farby boli vyblednuté, pretože grafická karta prenosného počítača sa zmenšovala.
A dnes som sa rozhodol prehodnotiť niekoľko videoklipov - a bol som naplnený. Farby videoklipov sa opäť stali jasnými a šťavnatými.
Zázraky a iba.
Nikdy neprestávam byť ohromený našimi kvapkami - skutočne - Božími kvapkami.

Mladé dievča náhle stratilo zrak v jednom oku (úplná tma). Lekári nechápali, prečo sa to stalo, kvapkali hormonálni, oko začalo vidieť zakalené obrysy (akoby sa jas počítača znížil na minimum)
Po dobu 2 mesiacov som bral Bioflurevity do očí 1 + 5 + 7 + 6 + 10 (6 + 10- kvapkané do očí a do nosa - hlavou silne vyhodenou dozadu), Bioflurevites 22 + 02 tiež kvapkali do nosa a pili sa s Aqua formule, a tu je prvý VÝSLEDOK: problémové oko začalo vidieť rovnaký jas farby ako zdravé oko.
To je fantastické. Dievča naďalej užíva Bioflurevitu za oči, chce postupne odkvapkávať všetko, kým sa jej videnie úplne neobnoví, pretože stále vidí zle v diaľke. Z Bioflurevita pridané čistenie drenážnych systémov.

Staršia žena z Elista. Vek 85. Pred 4 mesiacmi mala zrelý katarakta v oboch očiach, bola prakticky slepá, ale kategoricky odmietla podstúpiť operáciu, verila, že existuje liek, ktorý jej pomôže. A Boh ju počul, bolo jej povedané o našich očných balzamoch. Okamžite sa rozhodla kúpiť si celý program..
Na 3 mesiace v rade kvapkala do očí a pod jazyk Bioflurevita.
Až dnes som sa s ňou mohla rozprávať a ukázalo sa, že obe šošovky našej starej mamy sú priehľadné. Už nemá šedý zákal.
Máme ženu, ktorú videla iba pravým okom - jej ľavé nevidel celý život !! Po troch týždňoch používania Bioflurevita na oči môžu obe oči úplne vidieť - tento výsledok nás teší.!

Plynový elektrický zvárač dostal pri práci očné popáleniny. Závažná bolesť, začervenanie, slzenie, oči doslova vyplazené z ich zásuviek, sa pokúsili aplikovať drogovú drogu albucid, efekt „0“. Majiteľ tohto podniku práve začal používať Bioflurevita na oči č. 1 a č. 2, dal obete naše balzamy a aké to bolo prekvapenie. keď po 2 vštípeniach oči padli na svoje miesto.
Výsledky som dostal na svoje oči už v 2. deň aplikácie - za 3 roky som si do počítačov prezeral toľko, že som sa už nemohol pozerať na obrazovku - bolelo to moje oči a ťažko som rozlíšil text. Takže - už druhý deň som zabudol na bolesť v očiach a teraz s radosťou pracujem na počítači vo dne iv noci.
Vynikajúci výsledok: Žena (58 rokov), naša partnerka, nosila dlhé roky okuliare s dioptriou 4,5. Bioflurevity 1 a 21 som používal pod jazykom mesiac a bez toho, aby som to vedel, zlepšil môj zrak na 0,75. Teraz nepotrebuje okuliare.
Moja sestra má 64 rokov
Pravé oko Lekári povedali „mŕtvi“, nevidí vôbec nič, úplnú tmu.
Lekár jej neodporučil operovať.
A ľavé oko sú 4 dioptrie.
Bioflurevity 1,21, 10, 17 a Bioflurevites sme začali používať na oči 1, 2 v nádeji.
Prvé dni moje oči začali svrbieť a bolieť. O týždeň neskôr "farby boli jasnejšie" - červeno - červenšie, zeleno - zelenšie !!
O tri týždne neskôr som sa stal „mŕtvym“ okom, aby som videl obraz tváre a body - kde sú oči !!
O mesiac neskôr som začal rozlišovať luster, ktorý visí na strope.
S výsledkami som nekonečne spokojná!
Najprv veľmi neisto a bez viery kvapkala a povedala mi: „Ani neviem, zatiaľ čo nič necítim.“.
Musíte len odkvapkávať, odkvapkávať, výsledok bude !

Super výsledok z používania produktov SAD.
Ešte raz napíšem výsledok mojej matky, ktorá mala veľmi hroznú diagnózu - rohovkový vred.
Mama bola prijatá do nemocnice, kde jej injekčne podali antibiotiká a absolvovala celú liečbu.
Pri prepustení lekár povedal, že oko bude čiastočne slepé, pretože sa objaví tŕň.. (plazivý vred), ktorý môže ísť do druhého oka.
Mama bola depresívna, objavila sa tachykardia, tlak vyskočil.
Mali sme šťastie, že prostredníctvom M. Titovej sme spoznali Yamskovské kvapky.
Zakloňte sa im.
Bioflurevity sa použili na oči - v deň 3 bolesť očí zmizla.
O mesiac neskôr sme to skontrolovali s oftalmológom. vredy sú preč.

Omsk (katarakta, glaukóm)
Vykonali operáciu, vybrali šošovku a lekár povedal: „„ Dal som ti práčku, pretože 10 000 rubľov nestačilo. na umelej šošovke ". Odmietlo sa a spadol zrak. Pilky na pílenie na odmietnutie a vnútroočný tlak. Pravé oko bolo úplne slepé a naľavo videnie ostro kleslo. Používa sa Bioflurevita na oči č. 7. Kolika sa objavila v deň 3, segmenty videnia sa objavili v deň 5. Začal som trochu vidieť. Po 2 týždňoch odmietnutie prešlo, videnie sa vrátilo. Oko s podložkou začalo dobre vidieť. Mala nočné videnie, ktoré vôbec nemala, jej ľavé oko sa začalo lepšie vidieť. Ďakujeme našim vedcom! “

Filatova Galina. Môj osobný výsledok! Uplynulo 1,5 mesiaca, odkedy som začal brať Vioftan č. 1. Mám starodávnu dalnositu. Už som trikrát zväčšil dioptrie, zmenil som okuliare na veľké. Tie boli -2,5.
Strávil som veľa času pri počítači a rozhodol som sa len vykonať prevenciu očí. Raz večer som odkvapkal 1 Bioflurevitída do očí, 2 kvapky do oka. Celý mesiac som si ráno trhal oči, mal som pocit, že ráno mi bolo v očiach suché lepidlo. Mal som to už v detstve. Uvedomil som si, že došlo k aktívnemu čisteniu. Niekedy sa mi kvapkali oči z kvapiek, ale ja som ďalej kvapkala. Rozhodol som sa, že za 3 mesiace pôjdem k lekárovi a skontrolujem výsledok.
A potom včera som sa náhle pozrel na televíznu obrazovku a pochopil som, že to nie je to isté ako predtým. Buď jasnejší alebo jasnejší, nerozumel som. A ráno som vytiahol svoje staré poháre a bol som prekvapený, keď som si uvedomil, že v nich vidím lepšie ako v poslednom. Za mesiac a pol sa videnie zlepšilo o 0,8 dioptrie. Toto je výsledok. Ďakujem Bohu za takéto výsledky. Buďte zdraví a šťastní, priatelia. Aplikujte Bioflurevit a získajte skvelé výsledky.

Strata sluchu ľavého ucha - s ľavým uchom prakticky nepočula viac ako 2 roky, podstúpila lekárske ošetrenie - výsledok - 0.

trvalo:
Bioflurevitída 1 2 22 - všetky čísla v uchu, 1 kvapka 3 r za deň - 3 mesiace O mesiac neskôr začalo ucho počuť - asi 50% v porovnaní so zdravým uchom, teraz však počuje asi 60% v porovnaní so zdravým uchom, hoci do ucha nenakvaplo nič iné

Kosť na špičke (dna) a takmer úplne drsná noha, praskliny na chodidle, je ťažké si obliecť ponožky - nite priliehajú a ťahajú alebo sa ponožky pretrhávajú.

trvalo:
Počas čistenia pridané Bioflurevita 20 26 - 3 mesiace.
Kosť na palci je takmer preč.
Noha je hladká - takmer žiadna drsnosť, žiadne praskliny

Časté choroby akútnych infekcií dýchacích ciest - 2 až 3-krát za zimu, slabá imunita

Bioflurevity som začal používať v polovici novembra 2015., ale túto zimu môžem povedať, že som ani kýchla, nehovoriac o tom, že som zabudla na akútne infekcie dýchacích ciest, dúfam, že sa tento problém so mnou už nedotkne, s príjmom Bioflurevita sa imunita začína zvyšovať - ​​skokmi a hranicami.
Vracajúci sa z práce skôr - mal som dosť sily na jedenie, pozeranie televízie - a to je všetko..
Teraz je toľko energie - že niekedy neviete, kde ju použiť.

Zhezkazgan, jasné výsledky na močový systém a kĺby. Bolo to takto: žena má dôchodok. jej kolená boli zranené, bolo ťažké vstať a rýchlo kráčať hneď, a nemohla byť vonku dlho. ty. Mohol by som ísť iba o jeden prípad, potom som bežal domov, aby som mal „niekde“ čas - chronickú cystitídu. Vzal si Viorgons 1,, 2 3,17,23,26. Len o týždeň neskôr dostala obrovský výsledok: v chladnej zime môže bezpečne nakupovať, ale už zabudla na bolesť kĺbov.

Dobrý deň, milí partneri spoločnosti SAD. Chcem sa s vami podeliť o svoje výsledky, som v šoku, som ohromený pozitívnymi emóciami. Dnes som nenašiel okuliare (+4), ale musel som okamžite ísť online a nasadil som si staré okuliare (+2.5) A aké prekvapenie bolo, že v nich vidím všetko, neveril som, vzal som si knihu s malým písmom a uvedomil som si, že vidím v starých okuliaroch, čítam voľne. Bioflurevita som kvapkal do očí 01.03.05, tri týždne. Za tri týždne sa mi zlepšil zrak o 1,5 dioptria. To je zázrak, ktorý sa mi stal. Chcem to povedať hneď pred kvapká do očí, pijem päť mesiacov v priebehu flurevitov - 01.21.05.06.07.08.15.2319.25 je to na obnovenie tela, ale hlavne na čistenie pečene, až potom začala kvapkať do očí. obrovské poďakovanie a rešpekt k tvorcom týchto úžasných kvapiek. Úplne som zabudol povedať, že štvrtý deň užívania flurevitov vyšiel z mojich obličiek kameň (aj keď s bolesťou a záchvatom obličkovej koliky), pretože som začal piť 06 naraz, každý po 5 kvapkách a s kameňmi, musíte začať s 2 kvapkami a postupne zvyšovať dávku, aby sa kameň rozpustil a vyšiel s pieskom. Toto sú moje úžasné výsledky. ĎAKUJEM DOSTATOČNE VŠETKO.

Tatiana Barnovskaya.

Včera 12/21/2016 mama išla na prechádzku, môj syn a ja sme boli doma a zrazu zavolali. Zavolali môjmu synovi a povedali: „Tvoja stará mama padla do knižnice - príde skôr, alebo lepšie, ak máš niečo a vezmi si ju.“

Mysleli sme si, že moja babička (moja matka) si pravdepodobne zlomila nohu. S našim synom sme bežali na ulicu, nastúpili do auta a išli do knižnice.

Ideme do knižnice, mama leží na podlahe na dvoch listoch peny. Prsty na mojej ľavej ruke sú skrútené, uvedomil som si, že ide o mŕtvicu. Všeobecne bola ľavá strana ochrnutá.. Jedna vec bola dobrá - reč mojej matky bola jasná a artikulovaná, iba pomalšia ako obvykle..

Knihovník zavolal sanitku čas od času bez úspechu. Zúfalo začínam triediť to, čo máme doma od Viorgónov v arzenáli a poviem mi, aby som priniesla svojho syna 2, 29 a 17

Je dobré, že žijeme pri knižnici. Syn priniesol Viorgónov a začali sme ich striedavo kvapkávať pod materinským jazykom každých 5 minút po dobu 20 minút. Všetko trvalo asi 40 minút a potom, keď sa paže a nohy začali hýbať (aby sa matka mohla hýbať sama), zdvihli matku a posadili ju na stoličku. Potom ma zdvihli zo stoličky, zobrali ma po schodoch a vložili ma do auta..

Najzaujímavejšie je, že mama odišla do 2. poschodia do bytu, držala sa zábradlia a jej syn ju zastavil - „Babička, daj si čas, zhlboka sa nadýchni“, prešiel za ňou len pre prípad, že som pred.

Krvný tlak matky sa meral doma - 190/79/101

Zavolám kliniku, aby zavolala lekára. Na recepcii mi hovoria - zavolajte sanitku. Sotva som prešiel k sanitke, ktorá nakoniec dorazila o 3 hodiny neskôr..

Mama odmietla hospitalizáciu, dnes sme ju vzali na kliniku a dostala jej predpísané injekcie a pilulky..

V priebehu tohto príbehu horlivo ľutujem, že som doma nemal Bioflurevit č. 10 (srdce)

Čítal som veľa recenzií o mozgových príhodách, srdcových záchvatoch v našich rozhovoroch, ale pokiaľ ide o vášho milovaného, ​​je to určite šok. Vo večerných hodinách, keď sa všetko skončilo dobre, som sa cítil vyčerpaný a nejako zdevastovaný.

Ďakujem osudu, že som stretol naše skutočne nádherné flurevity.

S pozdravom Tatiana Barnovská.

T. Kolesnikova, Zima, Irkutská oblasť

23. decembra 2015 kontaktovala chat a požiadala ho o radu o mladom mužovi, ktorý náhodou vypil výstrel kyseliny octovej. Zostal 10 dní v nemocnici a bol prepustený. Otrava bola odstránená, ale boli tam pekelné bolesti, tieto bolesti a 2 týždne hladu spôsobili ťažkú ​​depresiu. Začal sa opuch hrtanu, začal sa dusiť. hovoriť o smrti. 27. decembra 2015 sa presvedčili, že začnú užívať flurevitu 1 + 21-aqua a každé 3 hodiny kvapkajú 2 až 3 kvapky pod jazyk. Po 4 až 5 hodinách opuch ustúpil, po dni sa teplota vrátila na normálnu úroveň, po 2 dňoch začal chutiť trochu kuracieho vývaru, mlieka a potom surového vajíčka. po dobu 5 až 6 dní som zjedol rezeň so zemiakovou kašou, ktorý bol plný života, začal hovoriť o láske. Teraz, doslova 18. januára, sa ožení. S láskou k nášmu produktu a úctou ku všetkým záhradníkom T. Kolesnikova, Zima, Irkutsk region

Nina Volskaya

Dobrý deň, všetci!

Takže sa nemôžem dočkať, až budem môcť zdieľať svoj prvý dojem z našich Miracle Flurevites:
Včera som dostal flurevitídu, už v noci 1 kvapku pod jazyk Bioflurevita č. 1, vypláchnutú vodou ml.50,

Ráno vyzerala ľahkosť v tele ako prameň, dnes všetkých 6 striedavo (1.5.6.10.17.21) odoberalo každé dve kvapky, umylo sa, chodilo ľahko (moje boky a kolená veľmi bolia)

Tatiana Snitich (1. november 2015)

TOTO NEMÔŽE BYŤ. Na riadenie nosím dištančné okuliare. Doma si vymieňam slabšie okuliare.
Dnes ráno som šiel do obchodu autom, keď som sa vrátil, išiel som vymeniť okuliare na stroji.
Padol som do hnevu. Mal som na sebe okuliare na čítanie.
Ale. TOTO NEMÔŽE BYŤ!

Bioflurevitída pre oči začala kvapkať až 27. októbra.

Olga Yatsenko Pred niekoľkými týždňami zistila, že jej pravé oko zakalilo sklovité telo.

Kto nevie, čo to je, stručne to vysvetlím: Zdá sa vám, že pred očami pláva skvrna alebo midge. Alebo niekoľko (to je vtedy, keď sa choroba už vyvíja. Bioflurevita začala kvapkať do očí 3. a 6. októbra 28. októbra. Moja „škvrna“ výrazne poklesla a zbledla. To je výsledok za 3 dni. Očakávam ďalšie výsledky. Najmä na ľavom oku. Tam veľmi ťažká diagnóza.

Valentina Novosibirsk Tlak prudko stúpol o 180/100 a kvapkal Viorgon č. 10 -5 kvapiek. Za 10 minút. zmeral tlak - 120/75, dokonca aj do vesmíru. A napriek tomu bola hlava jasná. Som veľmi rád, že som našiel taký efektívny produkt.

Gallstones Výsledok od roku 2000 M. Krasnov

Je Dôležité Vedieť O Glaukómu