Očné mikrochirurgické centrum OKDC PJSC "Gazprom" - Recenzie

Klinika očného mikrochirurgického zákroku Gazprom sa nachádza na území hlavnej kancelárie inštitúcie s rovnakým menom. Toto stredisko má najmodernejšie diagnostické a liečebné vybavenie, vďaka čomu je zdravotníckym zariadením novej generácie.

Klinika Gazprom využíva najnovší lekársky vývoj domácich a zahraničných vedcov.

Okrem hlavného kontingentu (zamestnanci PJSC Gazprom a ich príbuzných) môžu pacienti platiť na mikrochirurgickej klinike pre oftalmologickú starostlivosť na platenom základe. Operácie v centre sa vykonávajú iba na ambulantnej báze pre dospelých pacientov.

Lekári kliniky sú vysoko kvalifikovaní a skúsení špecialisti, ktorí majú rozsiahle praktické skúsenosti v popredných oftalmologických centrách v Rusku..

Klinika očnej mikrochirurgie Gazprom Eye vykonáva:

  • Diagnostické vyšetrenie a ošetrenie excimerovým laserom pomocou moderných techník všetkých druhov ametropie (krátkozrakosť, hyperopia, astigmatizmus);
  • Bezproblémová extrakcia katarakty a implantácia všetkých dovážaných modelov IOL;
  • Chirurgická liečba rôznych chorôb oka adnexa;
  • Výber a zákazková výroba okuliarov a kontaktných šošoviek.

Ceny za korekciu laserového videnia

Náklady na operácie (uvádzajú sa údaje na opravu jedného oka):

  • LASIK - od 26 600 do 30 400 rubľov.
  • Super LASIK - z 38 000 rubľov.
  • FEMTO Super LASIK - 61 750 rubľov.

Údaje o nákladoch na služby sa požičiavajú na oficiálnej webovej stránke a môžu sa líšiť od súčasných ukazovateľov.

Vedúci refrakční lekári kliniky

Adresa a telefón

Adresa: Moskva, ulica Nametkina, 16, budova 6, poschodie 11 (metro Kaluzhskaya)
Telefón: +7 (495) 719-10-80
Web: WWW.MEDGAZ.RU

Recenzie korekcie zraku v očné centrum "Gazprom"

Nižšie môžete zanechať svoje vlastné recenzie, ak ste už dostali ošetrenie na klinike Gazprom v Moskve.

Očné mikrochirurgické centrum "Gazprom"

Očné mikrochirurgické centrum (CMHG), ktoré sa nachádza v hlavnom kancelárskom komplexe OAO Gazprom, bolo zorganizované osobitne s cieľom slúžiť zamestnancom podnikov koncernu a ich rodinným príslušníkom..

Nie je to tak dávno, čo CMHG začala vykonávať laserovú korekciu zraku a chirurgické ošetrenie šedého zákalu všetkým zainteresovaným občanom bez výnimky. Náklady na ošetrenie však zostávajú rovnaké pre všetkých vrátane návštevníkov a cudzincov..

Centrum je vybavené najmodernejším lekárskym a diagnostickým zariadením a predstavuje novú generáciu lekárskych jednotiek, kde sa používajú najnovšie oftalmologické technológie a zavádzajú sa pokroky svetovej medicíny..

Na klinike CMHG pracujú iba najskúsenejší oftalmológovia, ktorých akademické hodnosti nie sú nižšie ako kandidát lekárskych vied. Ošetrovateľský personál kliniky má najvyššiu profesionálnu kategóriu.

Použitie zariadení na diagnostiku spoločnosti "NIDEK" (Japonsko), ako aj automatizácia pracovísk umožňujú mobilné a operatívne komplexné vyšetrenie pacientov, ktoré zahŕňa autorefraktometriu, tonometriu, keratometriu, ako aj viac ako päťdesiat testov..

Liečba v centre je určená iba pre dospelých pacientov. Zároveň môže TsMHG ponúknuť:

  • Presná diagnostika.
  • Excimerová laserová korekcia refrakčných chýb;
  • Operácia šedého zákalu s implantáciou akýchkoľvek umelých šošoviek;
  • Moderné metódy chirurgie pri iných ochoreniach zrakového orgánu;
  • Výber a výroba prostriedkov na korekciu kontaktov.

Liečba sa vykonáva ambulantne. Rozsah služieb zahŕňa dodávanie liekov do domácnosti, povinné pooperačné vyšetrenia, následné sledovanie.

Hodnotenie najlepších kliník v Moskve (TOP-3)

plán

Otváracie hodiny: Po-Čt. 8,00 - 16,00, p..8.00-13.00. Von: So, Ne.

kontakty

Adresa: Moskva, ul. Nametkina, 16, budova 6, 11. poschodie (stanica metra „Novye Cheryomushki“)

Telefóny: ​​+7 (495) 719-10-80, +7 (495) 719-11-67

Recenzia očnej kliniky "Gazprom"

Prečítajte si recenzie ďalších ľudí, ktorí sa už stali pacientmi očného mikrochirurgického centra, alebo si nechajte komentár v nasledujúcich komentároch.

Zdieľajte odkaz na materiál na sociálnych sieťach a blogoch:

Zanechať komentár

Vyplňte všetky polia (značky HTML nie sú podporované!).

4 Komentáre

  • Odpovedať Utorok, 11. októbra 2016 05:23 felix Snitkovsky

aké sú náklady na vyšetrenie a chirurgický zákrok

Preskúmali ma, posilnili sietnicu a potom som vykonal operáciu, všetko bolo skvelé! - ak majú ľudia veľa času na čakanie, nie sú ľahostajní ľudia - a aby boli olízaní personálom tejto kategórie - musíte si aspoň zachrániť životy alebo byť príbuzným.!

Ahoj, môjmu synovi bola diagnostikovaná proliferatívna diabetická retinopatia, odlúčenie cievnatky, odlúčenie sietnice, uevitída, katarakta komplikovaná v oboch očiach. Vykonali sa operácie: Vitrektomia + PF O S + E LK + LP v oboch očiach. mesiac nie je žiadne zlepšenie, vidí obrysy objektov. Potom sme boli predpísaní, aby sme šošovku vymenili za umelú. Chcel by som vedieť, čo ďalej, existujú nejaké spôsoby liečby na obnovenie videnia, pretože má len 30 rokov. Na vašu odpoveď sa veľmi teším. Ďakujem vopred

Dav ľudí na kontrolnom stanovišti. Ľahostajný postoj na recepcii. To sú všetky dojmy - nie je nič pozitívneho.
kopček.

Klinika Gazprom - mikrochirurgia oka

Oddelenie očných mikrochirurgických kliník (CMHG) pracuje v systéme Gazprom v Moskve a je vybavené najnovšími lekárskymi a diagnostickými prístrojmi vyrobenými poprednými spoločnosťami na svete a obsadenými skúsenými vysokokvalifikovanými lekármi s akademickými tituly a tituly. Unikátna kombinácia najnovších svetových technológií, vysoká odbornosť lekárov umožňuje diagnostiku a liečbu očných chorôb na úrovni najlepších kliník na svete!

Očná mikrochirurgická klinika sa nachádza oproti centrálnemu vchodu do kancelárie Pprom PJSC Gazpromu na ulici 16 Nametkina..

Klinika CMHG je zameraná na liečbu zamestnancov podnikov PJSC Gazprom a ich rodín. Chirurgická liečba očných chorôb sa vykonáva u každého, vrátane obyvateľov SNŠ a iných krajín. Náklady na ošetrenie v súlade so zákonmi Ruskej federácie sú rovnaké pre každého. Liečba sa vykonáva ambulantne.

Chirurgická liečba na klinike sa vykonáva iba u dospelých pacientov. Deti do 15 rokov by sa mali obrátiť na špecializované detské očné centrá alebo detské oddelenia očných kliník a ústavov..

Očná mikrochirurgická klinika ponúka:

  • diagnostika a korekcia excimer-laserového videnia pre myopiu, astigmatizmus a hyperopiu pomocou najmodernejších technológií;
  • bezproblémové odstránenie katarakty na ambulantnej báze s implantáciou akýchkoľvek dovezených umelých šošoviek;
  • moderné metódy chirurgickej liečby iných očných chorôb;
  • výroba a výber okuliarov, výber kontaktných šošoviek od popredných svetových výrobcov.

Komplex liečby zahŕňa lieky vydávané doma, pooperačné vyšetrenia a následné opatrenia.

Kontakty kliniky Gazprom - očná mikrochirurgia: adresa, telefónne číslo recepcie, oficiálna webová stránka

Očná mikrochirurgická klinika Gazprom - CMHG:

  • Adresa: Moskva, ul. Novocheremushkinskaya, 71/32 (oproti ústrednému priechodnému úradu PJSC "Gazprom" na Námestkinej ulici, 16)
  • Prijímací telefón: +7 (495) 719-10-80, +7 (495) 719-11-67
  • Fax / telefón: +7 (495) 719-11-58
  • Otváracia doba:
    • Pracovné dni: 8.00-16.00, piatok - 8.00-13.00
    • Deň voľna: sobota, nedeľa
  • Oficiálna webová stránka: medgaz.ru
  • E-mail: [email protected]
  • Sociálne siete: Instagram, Vkontakte

Ako sa tam dostať

Ako sa dostať na očnú kliniku verejnou dopravou:

  • z m. „Nové Cheryomushki“:
    • Opustite prvý vozík (zo stredu) pozdĺž priechodu doprava, potom pozdĺž schodov doľava.
    • Trolejbus č. 60 na zastávku "Novocheremushkinskaya Ulitsa" ("Gazprom") - 3. zastávka, potom prejdite cestu popri podzemnom prechode pre chodcov.

Stanice metra v blízkosti:

  • Novye Cheryomushki: 1,3 km.
  • Kaluzhskaya: 1,5 km.
  • Profsoyuznaya: 2,1 km.

Zastávky autobusov a trolejbusov v blízkosti:

  • Novocheryomushkinskaya ulica: 140 m.
  • Akademika Polyakova ulica: 790 m.
  • Ulica Profsoyuznaya, 66: 840 m.
  • Poliklinika: 900 m.
  • Park 70. výročia víťazstva: 900 m.

Menovanie k lekárovi

Predbežné vymenovanie telefonicky:

V prípade korekcie excimerového laserového videnia bude postup nasledovný:

  • v pondelok (pacient musí byť na klinike najneskôr o 13.00 hod.) - diagnostické vyšetrenie, rozšírené vyšetrenie sietnice a prípadne postup periférnej laserovej koagulácie (zosilnenie) sietnice;
  • v utorok - excimerová laserová korekcia videnia LASIK, SUPERLASIK, Femto-SUPERLASIK na oboch očiach;
  • v stredu a štvrtok - pooperačné skúšky. Vo väčšine prípadov bude možné ísť domov vo štvrtok popoludní.

V prípade operácie odstránenia katarakty bude postup nasledovný:

  • v pondelok (pacient musí byť na klinike najneskôr do 13:00) - diagnostické vyšetrenie;
  • v utorok - operácia katarakty s implantáciou IOL do prvého oka;
  • v stredu, piatok - pooperačné vyšetrenia; ak je operácia na odstránenie šedého zákalu potrebná iba na jednom oku, v piatok je pacient prepustený na ambulantnú následnú starostlivosť v mieste bydliska;
  • budúci utorok operácia katarakty s implantáciou IOL do druhého oka;
  • v stredu, piatok (prípadne pondelok) - pooperačné vyšetrenia, v piatok (alebo pondelok popoludní) môžete ísť domov.

Ak je potrebné vykonať neštandardnú alebo kombinovanú liečbu, pacient by sa mal obrátiť na register kliniky, aby objasnil načasovanie a postup jeho vykonávania..

Príďte na chirurgické ošetrenie šedého zákalu, glaukómu, strabizmu, ako aj v prítomnosti krátkozrakosti viac ako -10 dioptrií alebo hyperopie viac ako +3 dioptrie, musíte mať pripravené analýzy.

Kontaktné šošovky sa musia odstrániť niekoľko dní pred operáciou: mäkké - 2 dni, tvrdé - 2 týždne.

V prípade krátkozrakosti - 10 dioptrií a vyšších, hyperopií +4 a vyšších dioptrií, astigmatizmu viac ako 3 dioptrie, zmiešaného astigmatizmu, malej hrúbky rohovky, amblyopie a iných podmienok sa odporúča podrobiť sa diagnostickému vyšetreniu očí v mieste bydliska a vopred poslať podrobný výpis, aby sa stanovila primeranosť. chirurgický zákrok, odporúčaná metóda, načasovanie liečby, prognóza obnovenia videnia atď..

Pred operáciou sa každý pacient očnej mikrochirurgickej kliniky podrobí komplexnému oftalmologickému vyšetreniu s použitím najmodernejších diagnostických zariadení na možnú a účelnú operáciu, jej indikácie, kontraindikácie a vlastnosti. Vďaka presnej a kvalitnej diagnostike zrakového systému sa pravdepodobnosť vedľajších účinkov po chirurgickej liečbe očných chorôb zníži na desatiny percenta..

Ambulantná liečba na klinike mikrochirurgie oka.

Pacienti si musia vopred rezervovať vlastný hotel.

Ceny služieb

Komplex liečby zahŕňa pooperačné vyšetrenia a následné opatrenia (do 1 roka od dátumu operácie), pooperačné lieky, jednorazové lekárske nástroje a spotrebný materiál.

Komplex na odstránenie katarakty zahrnuje príslušné umelé šošovky (IOL) a anestetickú príručku.

Klinika využíva nasledujúce výskumné metódy:

  • keratotopografia s počítačovou analýzou;
  • autorefractometry;
  • Scheimpflugovo skenovanie optických médií oka pomocou konštrukcie refrakčných máp predného a zadného povrchu rohovky a počítačová predpoveď;
  • vyšetrenie aberácií očí na korekciu laserového videnia pomocou technológií SUPERLASIK a Femto-SUPERLASIK;
  • autokeratometry;
  • viskozita bez korekcie as korekciou;
  • visometria bez korekcie as korekciou v podmienkach cykloplegie;
  • testovanie binokulárneho videnia a určenie predného oka;
  • bezkontaktná tonometria;
  • ultrazvukové skenovanie A a B;
  • ultrazvuková keratopachymetria;
  • počítačové štúdium zorného poľa podľa 30 programov (podľa indícií);
  • štúdium ubytovania;
  • štúdium hustoty buniek endotelu rohovky;
  • optická koherencia 3D tomografia sietnice, očného nervu a sietnicových ciev;
  • vyšetrenie predného segmentu oka pomocou optického koherenčného tomografu vrátane bezkontaktnej pachymetrie;
  • vyšetrenie fundusu na kamere fundusu;
  • automatické meranie požadovaných parametrov a počítačový výpočet umelých šošoviek pomocou zariadení ALCON VERION a ZEISS IOL Master;
  • ophthalmometry;
  • biomikroskopie;
  • priama a reverzná oftalmoskopia;
  • vyšetrenie fundusu a optického nervu pomocou Goldmannovej šošovky špecialistom na sietnicu (všetci pacienti);
  • gonioskopia a iné metódy.

Po úplnom vyšetrení a konzultácii s odborníkom je pacient odoslaný na operáciu.

Očná mikrochirurgická klinika prijíma všetkých na liečbu vrátane:

  • obyvatelia regiónov, v ktorých sa nachádzajú plynárenské a prepravné podniky;
  • pacienti, ktorí nie sú poistení spoločnosťou SOGAZ JSC;
  • občania krajín SNŠ a akýchkoľvek krajín sveta.

Ceny liečby sú rovnaké pre každého.

Liečbu je potrebné absolvovať v pondelok ráno. Je lepšie vybrať si týždeň bez sviatkov. Ak sú sviatky, je potrebné dohodnúť si termín príchodu vopred. nie vždy je možné vykonať celý liečebný cyklus do jedného týždňa.

Liečba na očnej mikrochirurgickej klinike je ambulantná. Pacienti si musia vopred rezervovať vlastný hotel.

Prijatie na ošetrenie na Očnej mikrochirurgickej klinike sa vykonáva na základe dohody.

Laserová korekcia

Očná mikrochirurgická klinika ponúka svoje služby všetkým, ktorí majú refrakčné chyby - krátkozrakosť, astigmatizmus, hyperopia..

Mnoho mužov a žien v mladom aktívnom veku, ktorí sú nútení používať okuliare a kontaktné šošovky, nemá ani podozrenie, že sa môžu navždy zbaviť krátkozrakosti, astigmatizmu, hyperopie. Odborníci kliniky vám to pomôžu zabezpečiť. Vynález excimerových a femtosekundových laserov priniesol novú éru liečenia refrakčných chýb. V excimerovom lasere, ktorý pracuje pod kontrolou počítača, koriguje refrakčný systém oka mikro-zmenou hrúbky a konfigurácie rohovky. Fytosekundový laser vám umožňuje úplne odstrániť chirurgické mikrokožice a urobiť operáciu úplne laserom. Doba operácie lasera na jednom oku je 20–90 sekúnd. Operácia sa vykonáva na obidvoch očiach naraz.

Laserová korekcia zraku umožňuje získať dobré funkčné videnie hneď nasledujúci deň po operácii. Po 3 dňoch môže pacient začať pracovať alebo študovať. Obmedzenia budú minimálne: po operácii trvajúcej 1 mesiac by sa mali vylúčiť iba návštevy saun a kúpeľov, kúpanie v rybníkoch a veľká fyzická aktivita..

Krátke zotavovacie obdobie, žiadna bolesť, stabilita a predvídateľnosť výsledkov sú dôvodom, prečo sa operácie stali tak populárnymi..

Liečba chorôb sietnice

Choroby sietnice sú veľmi rozmanité a zahŕňajú:

  • vaskulárne ochorenia (diabetická retinopatia, oklúzie sietnicových žíl, makaneurysmy sietnice, Hippel-Lindauova choroba, Coatsova choroba),
  • choroby centrálnej oblasti sietnice (vekom podmienená makulárna degenerácia, centrálna serózna chorioretinopatia, makulárna ruptúra),
  • choroby periférnej sietnice (periférna degenerácia sietnice, trhliny periférneho sietnice, oddelenie sietnice) atď..

Na očnej mikrochirurgickej klinike OKDC PJSC Gazprom sú pacienti vyšetrení a liečení pomocou moderných zariadení. Najmä pacienti sa vyšetrujú pomocou spektrálnej optickej koherenčnej tomografie. Na liečenie chorôb sietnice sa používa široká škála laserových zariadení s rôznymi vlnovými dĺžkami a spôsobmi expozície. Umožňujú rýchlo a bezbolestne vykonávať laserovú koaguláciu sietnice.

Na klinike mikrochirurgie oka sa v širokej miere používajú na liečenie rôznych sietnicových patológií (diabetická retinopatia, vekom podmienená makulárna degenerácia, makulárny edém rôzneho pôvodu) prípravky na intravitreálne (do očných dutín) podávanie..

Príznakom chorôb sietnice je závažné postihnutie vyplývajúce z predčasného liečenia. Mnohé choroby sietnice v počiatočných štádiách sú asymptomatické, čo je dôvodom oneskorenej liečby pacientov kvôli lekárskej starostlivosti..

Lekári a odborníci

  • Khoroshev Boris Ivanovich: anesteziologický resuscitátor
  • Antonyuk Vladimir Dmitrievich: očný lekár (očný lekár)
  • Bugaenko Igor Alekseevich: očný lekár (očný lekár)
  • Kuznetsova Tatyana Sergeevna: oftalmológ (oftalmológ)
  • Kuranova Olga Igorevna: oftalmológ (očný lekár)
  • Parkhomov Sergey Demidovich: očný lekár (očný lekár)
  • Prehliadka Alexandra Nikolaevna: oftalmológ (oftalmológ)
  • Stanislav Yuryevich Schukin (23 rokov praxe, najvyššia kategória, MD): oftalmológ-chirurg

recenzia

Od operácie uplynul iba jeden deň a môj život sa navždy zmenil. Dnes ráno som skontroloval zrak a ľahko som prečítal všetkých 15 riadkov, čo je maximálna ostrosť 150%. Od detstva som mal vysoký stupeň krátkozrakosti -5. A bola opravená za 10 minút. Hovoriť, že som euforický, neznamená nič. Emócie sa nedajú opísať slovami. Dokonca som plakal, keď som išiel domov. Stanislav Yuryevich Shchukin urobil skutočný zázrak. Najlaskavejší lekár a skutočný profesionál. Ak sa rozhodnete stať sa jeho strážcom, budete v dobrých rukách. Tiež by som rád poznamenal samotné očné mikrochirurgické centrum. Vedenie kliniky do nej vložilo svoju dušu a spoločnosť Gazprom ju financovala, pretože sa veľmi zaujíma o svojich zamestnancov. Vybavenie a vybavenie sú tu iba priestorom. Verte mi, je to najlepšia voľba v Rusku.

Navštívil som Kuznetsovú ohľadne korekcie zraku. Veľmi sa mi to páčilo ako človek, tiež ako lekár, pretože na recepcii sme sa nerozprávali, Tatyana Sergeevna vykonala úplné vyšetrenie a okamžite urobila prepis výsledkov. Mám krátkozrakosť, neexistujú žiadne kontraindikácie pre operáciu, tak čo urobím. Dozvedel som sa podrobnosti o tom, ako sa pripraviť, aké testy urobiť, a tiež som si vypočul samotnú operáciu. Naozaj dúfam, že sa obnoví vízia, Tatyana Sergeevna, ubezpečuje, že výsledok bude 100%, verím jej.

Chcel by som sa poďakovať svojmu ošetrujúcemu lekárovi - Sergejovi Demidovičovi Parkhomovovi. Je to kvalifikovaný a skúsený profesionál s hlbokými znalosťami a úprimnou túžbou pomôcť svojim pacientom! O tom nemám pochýb. Dojem lekára je najlepší. Po operácii som podstúpil operáciu očí a Sergej Demidovič ma po operácii sprevádzal a vybral správne terapeutické opatrenia, ktoré mi pomohli zotaviť sa v najkratšom možnom čase! Bol som príjemne prekvapený láskavým a sympatickým prístupom lekára. Tento očný lekár odporúčam všetkým.

Mal som operáciu na šedý zákal. Obe oči boli ohromené, netušil som, v čo dúfam, ale lekári povedali, že urobia všetko možné, a teraz sa mi zdá, že urobili nemožné, pretože dokonale vidím oboma očami a toto je skutočné šťastie! Alexandra Nikolaevna Tur a jej kolegovia sú jednoducho kúzelníci, majú „zlaté“ ruky a láskavé srdce. Pozornosť, starostlivosť, podpora vo všetkých fázach liečby, profesionálny prístup k podnikaniu - to všetko dalo silu a dôveru v úspešný výsledok. poďakovať!

Antonyuk V.D. vykonal chirurgický zákrok na oboch očiach. Špecialista je výnimočný. Mal som pravdu, že som svoje zdravie zveril do rúk tohto skúseného a spoľahlivého lekára. Vladimir Dmitrievich si zaslúži najvyššiu chválu. Pretože okrem toho, že jeho profesionalita je na správnej úrovni, sú zároveň v hojnosti tie najlepšie ľudské vlastnosti. Moja úprimná vďaku lekárovi za poskytnutú pomoc, navrátená príležitosť vidieť normálne a za milý, dokonca citlivý postoj voči mne pred aj po operácii..

Operáciu som vykonal na jeseň roku 2008, moja vízia bola asi -4. Operácia bola vykonaná ráno, asi o jednej hodine popoludní, keď som sa vrátil domov, zaspal, zobudil sa o 17:00, otvoril oči a videl všetko. Potom som prišiel znova na vyšetrenie (možno nasledujúci deň alebo každý druhý deň), moja vízia bola taká, že som jasne videl všetky riadky v známej tabuľke SB MNC. Prešlo viac ako 10 rokov, vízia je stále 100%. Klinika sa potom volala „Glazprom“.

Spoločnosť CENTER EYE MICROSURGERY POLYCLINIC GAZPROM

Pozitívne stránky

Keď som sa rozhodol urobiť korekciu zraku, začal som prirodzene vyhľadávať všetky informácie na internete. Bolo veľmi ťažké zvoliť si kliniku alebo dokonca lekára. Každé miesto má kladné aj záporné recenzie. Najprv som prestal s výberom v Centre pre ochranu zraku, ale bolo mi povedané, aby som v Gemholtzi vykonal ďalšiu diagnostiku, aby som určil možnosť operácie. pretože bolo to pred Novým rokom, všetci už išli odpočívať, ale ja som pokračoval v hľadaní možností. Centrum pre Gazprom mi preto poradilo. Po prázdninách som tam išiel. Tento postoj je priateľský s najskorším kontrolným bodom! pretože Dorazil som pred ôsmimi ráno, všetko bolo zatvorené, ale dovnútra ma dovnútra, aby som nezamrzol, a dokonca som ponúkol čaj a ošetril ma čokoládou) V samom strede boli všetci zamestnanci tiež zdvorilí, všetko vysvetlili a vysvetlili. Klienti do 9:00 už začínajú byť slušní. Museli sme trochu počkať na Shchukinovu konzultáciu. Povedal mi všetky možné možnosti a dôsledky pre prijatie rozhodnutia, neponáhľal sa a nič ma nepresvedčil (t. J. Nepridal som žiadne ďalšie náklady). pretože Naozaj som chcel získať dobrý zrak, preto som sa na operácii dohodol hneď nasledujúci deň. Naposledy som pracoval, všetko šlo dobre. Kým sme čakali na pooperačné vyšetrenie lekárom, niektorí chlapci mali väčšie nepohodlie ako ja. Zamestnanci sa pravidelne pýtali na náš stav. Neskôr ma videl iný lekár. V čase písania tejto recenzie uplynulo takmer dva mesiace od operácie. Stále nie som nadšený z mojej novej vízie! Som pripravený poďakovať Shchukinovi, celému personálu mikrochirurgického centra každý deň! Je mi ľúto, že som sa nakoniec obrátil sem.

Negatívne stránky

Ak chcete pridať informácie, prihláste sa.

Recenzie o spoločnosti

Hosť:
Tiež sa nám nepáčil Dr. Shchukin S.Yu., operovaný so svojím synom, „strašne zarmútený“, neprofesionálne. O veľa neskôr som nehovoril, po 6 mesiacoch som urobil ďalšiu korekciu, teraz je to ešte horšie, ľavým okom číta 12. riadok a jeho pravým okom môže syn sotva rozlíšiť 4.. Neodporúčam ísť na toto zvracanie na operáciu, ak máte problémy, budú to len vaše problémy. A zmluva bola vypracovaná veľmi chytro, je zbytočné žalovať.

Moskva, Námetkina ul., 16

margarita:
Plne a úplne súhlasím s vyššie uvedenými recenziami. Ak bola diagnostika vykonaná 26. mája 2014 v tomto centre, bolo potrebné skontrolovať sietnicu. Tvárou v tvár búrlivému postoju diagnostika sa kontroluje sietnica (žena). S takýmto neslušným postojom som sa nestretol ani v okresnom poliklinike. Mimochodom, bez ukončenia menovania lekár začal hovoriť na svojom mobile a prakticky prerušil menovanie pacienta. Stanislav Yuryevich sa vôbec nezačal rozprávať, hoci som ho požiadal o radu po tom, čo som chodil po kanceláriách as rôznymi lekármi, navrhol, aby som sa znova obrátil na toho istého lekára - na sietného diagnostika, požiadal som o radu iného adekvátneho lekára, a potom Stanislav Yuryevich odmietol poskytnúť radu o o korekcii videnia. (naznačil ďalšiu konzultáciu, to znamená dodatočný poplatok, hoci som už za ich konzultáciu zaplatil 2 500 000 rubľov) a choval som sa mierne - Stanislav Yuryevich bol nesprávny, nie ako lekár, ale ako lekár, ktorý ripoval. Ľudia naozaj netuší o lekárskom dlhu, dokonca ani za peniaze, neposkytujú náležitú službu. margarita

Moskva, Námetkina ul., 16

Olesya:
Dnes som šla diagnostikovať sietnicu pred pôrodom - všetko je v poriadku. Shchukin S. Yu: Oprava zraku asi pred 7 - 8 rokmi, jeho vízia sa opäť stala dobrou, ako v prvom ročníku. Pravá bola -2, ľavá -3, veľmi nepríjemná. Potom, o šesť mesiacov neskôr, som bol skontrolovaný - neboli takmer žiadne jazvy. Teraz som stále spokojný so svojím zrakom a prvé tri, ktoré som obišiel okolo značiek, prečítali čísla áut, tak úžasné! Je zvláštne, že o ňom je toľko zlých recenzií. Vždy je tam veľa ľudí.

Moskva, Námetkina ul., 16

O nás

ReTWORK - rýchle vyhľadávanie recenzií o spoločnosti, obchode, zamestnancovi, zamestnávateľovi na internete. Stránka nezodpovedá za informácie získané zo zdrojov tretích strán.

Neboli nájdené žiadne ďalšie recenzie o spoločnosti. Môžete použiť naše rozšírené vyhľadávanie.

Očná mikrochirurgická klinika "Gazprom"

Očná mikrochirurgická klinika "Gazprom" v Moskve: oficiálna webová stránka, 9 lekárov, 2 recenzie pacientov o klinike a lekároch, ceny, telefonické stretnutia +7 (495) 719-11-58.

Po-Pia08: 00-16: 00
satVýkon
slnkoVýkon

Lekári očnej mikrochirurgickej kliniky Gazprom

"Budem stručný! Veľká vďaka, O. I. Kuranova! Za vaše vedomosti a citlivosť. Dajte nádej! Chcem žiť! "

Recenzia kliniky očnej mikrochirurgie "Gazprom"

Ceny očnej mikrochirurgickej kliniky "Gazprom"

Po-Pia07:00 - 20:00
sat07:30 - 17:00
slnko08:00 - 15:00

© 2020 LLC „InfoService Group“ OGRN 1127847488944

Registrovaná Federálnou službou pre dohľad v oblasti komunikácií, informačných technológií a masmédií (Roskomnadzor). Certifikát El. Č. FS77-76713 zo dňa 02.09.2019. Zakladateľ - InfoService Group LLC. Hlavný redaktor - A. J. Jeknich. Adresa redakčnej kancelárie: 197198, Petrohrad, ul. Monchegorskaya, 7, lit. A, pom. 4-H. Telefón: +7 (499) 649-12-49.

18 + Informácie uvedené na stránke sa nemôžu použiť na stanovenie diagnózy, na predpísanie liečby a nenahrádzajú vymenovanie lekára.

Očná klinika Gazprom

Informácie bohužiaľ klinika neposkytla.

Centrum očných mikrochirurgií (CMHG) sa nachádza na území hlavného administratívneho komplexu spoločnosti JSC Gazprom a zameriava sa na služby zamestnancom podnikov koncernu a ich rodinám..

CMHG nedávno začala poskytovať služby v oblasti korekcie laserového videnia a chirurgického ošetrenia šedého zákalu všetkým, vrátane obyvateľov CIS a ďaleko v zahraničí. Náklady na ošetrenie sú navyše rovnaké pre každého..

CMHG, vybavené pokrokovými lekárskymi a diagnostickými prístrojmi, je klinikou novej generácie, ktorá využíva najnovšie oftalmologické technológie, predstavuje pokroky v domácom a svetovom lekárstve..

Klinika Očné mikrochirurgické centrum zamestnáva iba skúsených a vysokokvalifikovaných oftalmológov s akademickým vzdelaním, ktoré nie sú nižšie ako kandidát na lekárske vedy. Všetci ošetrovatelia strediska majú najvyššiu kvalifikáciu.

Použitie diagnostického zariadenia od spoločnosti "NIDEK" (Japonsko) a automatizácia pracovných staníc umožňujú mobilné a efektívne komplexné vyšetrenie pacientov vrátane autorefraktometrie, merania vnútroočného tlaku, keratometrie a viac ako 50 testov..

V centre môžu byť chirurgicky liečení iba dospelí pacienti. Deti do 15 rokov by sa mali obrátiť na špecializované detské oftalmologické centrá alebo detské oddelenia na očných klinikách.

Očné mikrochirurgické centrum ponúka:

  • kompletná diagnostika, ako aj excimerová laserová korekcia na krátkozrakosť, astigmatizmus, hyperopia;
  • odstránenie katarakty a implantácie umelých šošoviek svetových výrobcov;
  • moderné metódy chirurgickej liečby iných očných chorôb;
  • výber a výroba okuliarov, ako aj výber kontaktných šošoviek od popredných svetových výrobcov.

Liečba sa vykonáva ambulantne. Komplex liečby zahŕňa lieky vydávané doma, pooperačné vyšetrenia, sledovanie.

kontakty

Ústredie spoločnosti Gazprom, ul. Nametkina, 16 (budova hotela Gazprom), 11. poschodie.

(495) 719-10-80, (495) 719-11-67.

Webová stránka kliniky

Ako sa tam dostať

Najbližšia stanica metra je Kaluzhskaya.

výstup z posledného vozňa (zo stredu) pozdĺž priechodu doľava, potom pozdĺž schodov doľava, keď opúšťate metro doprava. Potom choďte popri Bakery Passage priamo do výškovej budovy Gazprom, aby ste prešli na kontrolný bod č. 2 (Bakery Passage, zo strany stanice metra Kaluzhskaya).

Recenzie pacientov

Ak ste vy alebo vaši príbuzní, známi už boli liečení alebo diagnostikovaní na očnej klinike Gazprom, budeme Vám vďační za vaše pripomienky. Pomôže to ostatným návštevníkom stránok získať čo najúplnejší obraz o zdravotníckom zariadení a urobiť správny výber..

Recenzie práce oftalmológov v poliklinike Gazprom

Očné mikrochirurgické centrum (CMHG), ktoré sa nachádza v hlavnom kancelárskom komplexe OAO Gazprom, bolo zorganizované osobitne s cieľom slúžiť zamestnancom podnikov koncernu a ich rodinným príslušníkom..

Nie je to tak dávno, čo CMHG začala vykonávať laserovú korekciu zraku a chirurgické ošetrenie šedého zákalu všetkým zainteresovaným občanom bez výnimky. Náklady na ošetrenie však zostávajú rovnaké pre všetkých vrátane návštevníkov a cudzincov..

Centrum je vybavené najmodernejším lekárskym a diagnostickým zariadením a predstavuje novú generáciu lekárskych jednotiek, kde sa používajú najnovšie oftalmologické technológie a zavádzajú sa pokroky svetovej medicíny..

Na klinike CMHG pracujú iba najskúsenejší oftalmológovia, ktorých akademické hodnosti nie sú nižšie ako kandidát lekárskych vied. Ošetrovateľský personál kliniky má najvyššiu profesionálnu kategóriu.

Použitie zariadení na diagnostiku spoločnosti "NIDEK" (Japonsko), ako aj automatizácia pracovísk umožňujú mobilné a operatívne komplexné vyšetrenie pacientov, ktoré zahŕňa autorefraktometriu, tonometriu, keratometriu, ako aj viac ako päťdesiat testov..

Liečba v centre je určená iba pre dospelých pacientov. Zároveň môže TsMHG ponúknuť:

  • Presná diagnostika.
  • Excimerová laserová korekcia refrakčných chýb;
  • Operácia šedého zákalu s implantáciou akýchkoľvek umelých šošoviek;
  • Moderné metódy chirurgie pri iných ochoreniach zrakového orgánu;
  • Výber a výroba prostriedkov na korekciu kontaktov.

Liečba sa vykonáva ambulantne. Rozsah služieb zahŕňa dodávanie liekov do domácnosti, povinné pooperačné vyšetrenia, následné sledovanie.

Hodnotenie najlepších kliník v Moskve (TOP-3)

plán

Otváracie hodiny: Po-Čt. 8,00 - 16,00, p..8.00-13.00. Von: So, Ne.

Adresa: Moskva, ul. Nametkina, 16, budova 6, 11. poschodie (stanica metra „Novye Cheryomushki“)

Telefóny: ​​+7 (495) 719-10-80, +7 (495) 719-11-67

Recenzia očnej kliniky "Gazprom"

Prečítajte si recenzie ďalších ľudí, ktorí sa už stali pacientmi očného mikrochirurgického centra, alebo si nechajte komentár v nasledujúcich komentároch.

Zdieľajte odkaz na materiál na sociálnych sieťach a blogoch:

Zanechať komentár

Vyplňte všetky polia (značky HTML nie sú podporované!).

4 Komentáre

  • Odpovedať Utorok, 11. októbra 2016 05:23 felix Snitkovsky

aké sú náklady na vyšetrenie a chirurgický zákrok

bol vyšetrený, posilnil sietnicu a potom vykonal operáciu, všetko bolo skvelé! - ak majú ľudia veľa času na čakanie, nie sú ľahostajní ľudia - a na to, aby olízali personál tejto kategórie, musíte aspoň zachrániť svoje životy alebo byť príbuzným.!

Ahoj, môjmu synovi bola diagnostikovaná proliferatívna diabetická retinopatia, odlúčenie cievnatky, odlúčenie sietnice, uevitída, katarakta komplikovaná v oboch očiach. Vykonali sa operácie: Vitrektomia + PF O S + E LK + LP v oboch očiach. mesiac nie je žiadne zlepšenie, vidí obrysy objektov. Potom sme boli predpísaní, aby sme šošovku vymenili za umelú. Chcel by som vedieť, čo ďalej, existujú nejaké spôsoby liečby na obnovenie videnia, pretože má len 30 rokov. Na vašu odpoveď sa veľmi teším. Ďakujem vopred

Dav ľudí na kontrolnom stanovišti. Ľahostajný postoj na recepcii. To sú všetky dojmy - nie je nič pozitívne.
kopček.

Podobné kliniky

4 názorov
Vyhliadka Novoyasenevsky, 19, budova 2
Expresná rezervácia

1 recenzia
očný lekár-chirurg
st. Nametkina, 16, bldg. 6

1 recenzia
očný lekár-chirurg
st. Nametkina, 16, bldg. 6

1 recenzia
oftalmológ (oftalmológ)
st. Nametkina, 16, bldg. 6

1 recenzia
oftalmológ (oftalmológ)
st. Nametkina, 16, bldg. 6

1 recenzia
oftalmológ (oftalmológ)
st. Nametkina, 16, bldg. 6

Klinika je vynikajúca. Dlho som premýšľal o korekcii, prestal som strach z negatívnych dôsledkov. Túžba mať dobrý zrak však premohla strach. Rozhodol som sa to urobiť na tejto klinike a neľutujem. Uskutočnili sa všetky prípravné postupy, samotná operácia je veľmi rýchla a úplne bezbolestná. Vzrušenie bolo obrovské, prečo sa schovávať, ale keď som si druhý deň uvedomil, že vidím všetky najmenšie detaily bez okuliarov, pocit radosti ma len zachytil! Neboli tam žiadne nepríjemné pocity, iba dokonalá vízia. Ďakujem ti za to!

Klinika očnej mikrochirurgie Gazprom sa nachádza v Moskovskej štvrti Cheryomushki. Je to moderné centrum inovatívnej medicíny, kde sa vykonáva komplexné vyšetrenie orgánov videnia a vykonáva sa identifikácia patológií. Činnosti spoločnosti sú licencované. Povolenia prijaté v septembri 2017. Materiálna a technická základňa očné kliniky Gazprom Eye Microsurgery Clinic je vybavená vyspelým vybavením od renomovaných spoločností ako NIDEK, Zeiss, Optovue, Ziemer, Pentacam a Oculus. Vedúci potenciál centra predstavuje deväť popredných odborníkov, ktorí odborne organizujú prácu terénnych pracovníkov. Vedúcou inštitúcie je V.D. Antonyuk.

Najjednoduchší spôsob, ako sa dostať na kliniku očnej mikrochirurgie Gazprom Eye, je metrom. Cesta musí byť vykonaná na stanici „Novye Cheryomushki“. Z podzemnej galérie musíte ísť do pekárskeho domu Proezd a nasledovať ju smerom k jedenásťpodlažnej budove č. 16, budove 6. Pešia vzdialenosť je 9-10 minút.

výhody

nevýhody

podrobnosti

Tu som dostal -2 od -20. Na tomto mieste pôsobia neuveriteľne talentovaní a milujúci lekári. Toto je miesto, kde som za 10 minút dostal iný život. Miesto, kde počas operácie necítite žiadnu bolesť, ale iba nepríjemný zápach spálenej pokožky. Miesto, kde za 100 tisíc rubľov. Zbavil som sa strašnej diagnózy, dostal som rok bezplatnej služby a skúsenosti s komunikáciou s neuveriteľnými ľuďmi. Ak chcete viac podrobností, prečítajte si môj dlhý príbeh :)

Klinika očných viečok Gazprom je skutočne miestom, kde sa vaše sny stanú skutočnosťou, bez ohľadu na to, ako znejú. Napriek tomu, že mi bolo 19, navštívil som veľké množstvo očných kliník, s ktorými musím niečo porovnať. A som nesmierne šťastný, že v roku 2014 som sa o tejto klinike dozvedel. Súhlasíte, je to veľká vzácnosť, keď nenájdete jedinú negatívnu spätnú väzbu na internete a nepočujete podobné odpovede od pacientov? A teraz všetko v poriadku.

Od samého narodenia som mal vážne problémy so zrakom: krátkozrakosť, amblyopia a astigmatizmus - v dôsledku toho vágne dokonca „W“ a „B“ v očnej ambulancii. Moji rodičia ma vzali na všetky kliniky v regióne. Z jedného poslaného do druhého, z druhého do tretieho atď. Donekonečna. Lekári zavrteli hlavami a hovorili iba: „oh-oh-oh“. Na nový rok som si vždy želal: „Chcem vyliečiť môj zrak.“ Keď som mal 12, dostal som ponuku podstúpiť skleroplastiku. Rodičia boli varovaní o podmienkach a dôsledkoch, po ktorých bolo rozhodnuté odmietnuť. Takže som žil až do 18 rokov a nosil som okuliare so šošovkami, ktoré boli takmer také silné ako objektívy fotoaparátu.

Na 18 čakajú všetky zázraky. Prichádza vek, koniec koncov :) A stále som sníval o jednej veci najviac. Niekoľko dní po mojich narodeninách som išiel na kliniku, kde mnoho mojich priateľov robilo laserové korekcie pre seba. Urobili diagnózu a ukázalo sa, že som mal zlomeninu sietnice. Jej zotavenie a pooperačný proces trval 4 mesiace. Po stretnutí lekár povedal: „Je nepravdepodobné, že by laser pri diagnostike pomohol. Jediným riešením je výmena chirurgických šošoviek. Ale premýšľajte, nikto nechce otvor v oku. ““ Celý svet sa okamžite zmenil na čierny. Predtým som už mentálne vyhodil okuliare a prečítal som si čísla áut. Urobili nejaké ďalšie diagnostiky a povedali mi, aby som prišiel za 2 dni.

Idem. Nebol to môj lekár, ale vedúci oddelenia. Náš rozhovor bol krátky: „Neexistuje nič, čo by sme mohli urobiť, aby sme vám pomohli. Jediné, čo môžem ponúknuť, je ísť do Moskvy na kliniku Gazprom. Kontaktoval som Dr. Shchukina, diskutovali sme o vašom prípade, pokúsia sa nájsť riešenie. Choďte k nemu. “ Gazprom sa tak stal mojím posledným spoľahlivým.

Volal som. Zaznamenané po 3 dňoch. Ak cestujete so sprevádzajúcou osobou, nezabudnite ho informovať o jeho plnom mene, aby mu bolo možné objednať lístok. Klinika sa nachádza na území úradu Gazprom, preto na vstup na jej územie musíte získať preukaz, pre ktorý budete potrebovať predbežnú registráciu a pas. Kým sme čakali na náš príchod v ambulancii, hovorili sme s ostatnými pacientmi: vedľa nás boli dvaja mladí ľudia, ktorí sem priviedli svoje matky. Jeden z nich prišiel z Anglicka, druhý - z Talianska, spolu so svojimi rodičmi, ktorí kedysi žili v Rusku. "No, aj keď sem prichádzajú z Európy, potom je to určite niečo." To je to, koľko to bude stáť. „- - Myslel som, že počúvam ľudí a pozerám na majestátny mrakodrap Gazpromu.

Potom štandardný postup pre uzavretie dohody, diagnostika (veľmi rýchla, ale kompletná!) A čakanie na lekársku konzultáciu. Pozvali ma do kancelárie, kde nás stretol mladý muž, ktorý nevyzeral viac ako 30 rokov s veľmi láskavým úsmevom. "Je to skutočne ten super cool doktor?" Nedávno dokončil štúdium, aký je to úžasný špecialista? “- pomyslel som si, zvyknutý na lekárov vo veku. "Tvoj prípad je veľmi ťažký, -19,75 v každom oku." Nemôžeme to úplne odstrániť, niekde iba na -2 alebo -3, “povedal lekár. Ale pre mňa boli tieto čísla už šťastím. „Ak to hrúbka rohovky dovolí, vykonáme operáciu v dvoch fázach, aby sme ju úplne odstránili. Všetko bude stáť 100 tisíc. “ Boli sme pripravení na takúto cenu a výsledok bol vynikajúci. „Prihláste sa na každý deň, ktorý je pre vás vhodný..

Zaregistroval som sa na vhodné číslo. Dorazil som na kliniku o 10. Dali mi lieky proti bolesti. Čakal som. Bol som pozvaný, sprevádzaný na operačnú sálu, pomohol si obliecť špeciálny oblek. Čakám znova. Bolo to trochu desivé. Trochu. Podpísal som papier, o ktorom viem, že mínus môže zostať. Idem na operačnú sálu. Počul som známy hlas, ktorý hovorí, že všetko bude v poriadku. Komentuje každú svoju činnosť, napríklad: „Teraz bude laser fungovať. Tento pocit je nepríjemný, ale buďte trpezliví iba 40 sekúnd. ““ Bol to ten istý lekár S. Yu Shchukin, ktorému som bol odporučený as ktorým som sa naposledy stretol. Po operácii sú pocity veľmi nepríjemné, akoby sa do očí nalialo veľké množstvo zŕn piesku. Nemôžete sa dotknúť očí, iba utrite slzy, ktoré tečú hojne, a potom ich môžete utrieť iba z tváre. Keďže som bol ten posledný v ten deň pre operáciu, Stanislav Yuryevich ma sledoval sám (operácie začínajú asi o 8:30, hodinu po oprave musíte ísť na vyšetrenie, ktoré vykonávajú iní odborníci). "No, Dash, aké to je?" Spýtal sa ma. „Všetko je skvelé, dokonca vidím tváre! Ale iba slzy tečú veľmi silno. ““ "A keď pôjdete na ulicu, všetko tam bude zaujímavé!" Teraz balzam odkvapkám, bude to jednoduchšie. ““ Dorazili sme do jeho kancelárie, nakvapkal balzam, čo to skutočne uľahčilo. Povedal mi, ako kvapkať kvapky (ktoré dali) niekoľko dní a povedal, aby prišiel nasledujúci deň. "No, všetko šlo skvele." Dnes večer si budete musieť nejako namáhať oči: choďte do kina alebo pozerajte televíziu. Potom urobte, čo chcete: čím väčšie zaťaženie, tým ľahšie. Teraz môžete s takýmto videním žiť aspoň normálny život. Všetko, oddýchnite si a užívajte si život :) “.

Urobil som všetko, čo povedal môj lekár. Šesť mesiacov som šiel na recepciu trikrát podľa plánu a mohol by som prísť kedykoľvek inokedy, ak to považujem za potrebné.
O šesť mesiacov neskôr som opäť prišiel na kliniku. Po kompletnej diagnóze sme sa opäť rozprávali so Stanislavom Jurijevičom: „Rohovka je minimálna. Druhá fáza nebude fungovať. Ale teraz máte stále víziu, s ktorou môžete normálne žiť. Kúpte si slabé poháre, aby ste ich mali. A tak je všetko v poriadku, môžete si bezpečne užívať život. “.

Okuliare a rozptylové sklá. Klinika Gazprom, oftalmologické centrum. Podrobné preskúmanie, operácia bola včera, tipy

Dobré popoludnie, krásky!

Nikdy som si nemyslel, že by som napísal prehľad o korekcii laserového videnia! Ale zázrak sa stal, rozhodol som sa! A práve včera som mal operáciu.

Pravek je banálny, pretože v škole začal môj zrak klesať, je tu niekto, moja mama chodí v okuliaroch, potom niekedy na univerzite si začala obliecť okuliare a po dokončení si obliekala šošovky. A so šošovkami je všetko v poriadku, ale ako daždivé počasie, „zahmlia sa“, musíte neustále kvapkať umelou slzou, a toto leto som mal dve dovolenky, jednu vlakom, druhú autobusom, kde si nemôžete naozaj vziať šošovky, všetko okolo je špinavé, trpel som všeobecne a po cestách som sa rozhodol vykonať operáciu.

Kde nebola oprava otázkou, moja priateľka urobila opravu pred 4 rokmi v oftalmologickom centre OJSC Gazprom, bola veľmi potešená. Porovnával som ceny s inými klinikami, vôbec nie drahšie, a prihlásil som sa na diagnózu.

Klinika sa nachádza v hlavnej budove stanice metra Gazprom Kaluga. Bývam na predmestí, tak to trvalo asi 3 hodiny. Diagnostika stála 2200. Šošovky nemožno nosiť 2 dni pred diagnostikou !! to je dôležité!!

Trvá to asi 1,5 hodiny, možno existuje živá fronta, ale všetko je rýchle. Vzali ma na rôzne zariadenia, niečo tam kvapkali a ukázalo sa, že mám odpojenie sietnice, ktoré treba opraviť. V ten istý deň som podstúpil laserovú koaguláciu sietnice (aby som nešiel nasledujúci deň). Toto potešenie má hodnotu 5500. Potom mi hovoril doktor Shchukin S.Yu., ktorý mi podrobne vysvetlil všetko o všetkých druhoch Lasiku (a od 3 rokov), odpovedal na moje otázky. Vybral som si obvyklú korekciu pre 34 tisíc v oboch očiach, pretože nemám viac financií (((druhý typ Lasika stojí asi 65 tisíc, tretí, najlepší, 100 tisíc).

Diagnóza bola v pondelok, v stredu, na moju žiadosť, bola naplánovaná operácia. Vzali ma autom. Musel som prísť na kliniku o 8-45, ale dostali sme sa do takých dopravných zápch, že som prišiel do nemocnice o 11-10. Bol som z toho nervózny, hrôza)))

Všeobecne platí, že som bežal, okamžite mi dali anestetickú pilulku, obliekli si klobúk, pokrývky obuvi a jednorazové šaty, otrel mi tvár alkoholom a kvapkal anestéziu do mojich očí. Zavolali ma na operačnú sálu, dievčatá, potom moja duša vstúpila na moje päty))) nedá sa vrátiť späť! Ležal som, znova mi kvapkali, zavreli jedno oko a sklopili prístroj nado mnou, aby mi prezrel červenú bodku. Stručne povedané, korekcia pre každé oko trvala asi 30 sekúnd! Veľmi rýchlo a nebolí))))))

Potom ma vzali a povedali mi, aby som sedel na chodbe na hodinu. Kvapky, tabletky proti bolesti, obrúsky a sprievodca boli podané.

Sadol som si na chodbu a poďme sa rozhliadnuť! Dievčatá. Videl som. Hurá. Áno, bol tam malý závoj, ale videl som v diaľke domy mimo okna. Videl som čas na nástenných hodinách. Fantastické. Moje oči boleli trochu, len trochu, po pol hodine mi doktor zavolal a preskúmal ma. Povedal, že si umyje oči až do zajtrajšieho vyšetrenia a kvapkania. Išiel som do auta. Potom sa moje oči vzdialili od úľavy od bolesti a obliekli som si tmavé okuliare, ale po hodine prešli všetky nepríjemné pocity a odstránil som ich.

Večer som už pozeral televíziu! Žiadne šošovky! Bez okuliarov!

Nasledujúci deň, t. Dnes je potrebné vidieť! Zostal som na klinike asi 15 minút))) lekár sa na to pozrel, povedal, že všetko je v poriadku, môžete žiť celý život, jednoducho nemôžete sauny, kúpele, bazény a alkohol 2 týždne.

Práve teraz som sa vrátil z Moskvy, moje oči nebolí, vidím dokonale! Mal som -4, dnes pri skúške -0,5. Vízia bude úplne obnovená do jedného mesiaca! Pre život!

A nakoniec niekoľko tipov:

1. Keď idete na diagnostiku, zoberte so sebou viac peňazí! kto vie, čo ešte objavia! Vzal som si 2200 na diagnostiku a cestovanie, zvyšok peňazí som mal na karte. Keď koagulovali, išiel som fotiť na 1. poschodí v bankomatu (nejakej banky). Bankomat mi napísal „operácia nie je možná“! Bol som potený! Nie je dosť peňazí na zaplatenie! Vložil som kartu 20-krát, nič! Predo mnou pokojne vzlietlo dievča s obrodnou bankovou kartou, ale nemohol som s úspornou kartou, zjavne došlo k zlyhaniu. Horiacou hanbou som všetko povedal lekárovi, zasmial sa a napísal mi 5500 dlhov. Spolu s operáciou som za to zaplatil.

2. Neuzatvárajú zmluvu, ale na požiadanie. Opýtal som sa. nikdy nevieš.

3. Objednávky na odpočet dane v deň operácie sú vyhotovené v niekoľkých dňoch.

To je všetko. všetky informácie a ceny sú k dispozícii na webových stránkach kliniky Gazprom [link]

Odporúčam vykonať opravu? Áno áno áno. Vidím. Žiadne šošovky alebo okuliare. Je to fajn.

Miesto kliniky očnej mikrochirurgie Gazprom Eye

zostavené a naplnené zákazníkom

Gazprom má očnú mikrochirurgickú kliniku, ktorá 22 rokov lieči zamestnancov spoločnosti a bežných ľudí. Účinná webová stránka hovorí o službách kliniky jednoducho a jasne.

Stránka poskytuje rôzne informácie.

A racionálne: ceny, technológie, organizačné záležitosti.

A emocionálny: bolí to? dlho? pomohol?

Racionálne informácie sa poskytujú prísne, jasne a bez zbytočných ozdôb - stále je to seriózna inštitúcia.

A emocionálny opak! Dialógy v posli hovoria, že postupy sú celkom tolerovateľné a presvedčia čitateľov, aby sa nebáli.

Ilustrácie a texty sú tiež zamerané na zníženie stresu návštevníkov. Nákresy náčrtu sa používajú namiesto strašidelných obrázkov z operačnej sály a laserová korekcia videnia sa nazýva procedúra, nie operácia..

Táto stránka vyzerá skvele na pracovnej ploche aj na obrazovke telefónu.

Očné mikrochirurgické centrum OKDC PJSC Gazprom v Cheryomushki

Umiestnenie na mape Očné mikrochirurgické centrum OKDC PJSC Gazprom

recenzia

Ako sa vám páčila hra Eye Microsurgery Center OKDC PJSC Gazprom? Chcete pridať recenziu o tejto organizácii? Ak máte čo povedať, neváhajte, budeme veľmi vďační za váš názor..

Nemocnice v Cheryomushki

Zdravotnícke stredisko pre zdravotnícke technológie

Zdravotné stredisko pre manuálnu terapiu a masáže DolgoLetMed

zrkadlo

Detská klinika FANTASY

MedCenterService

recenzia

Vďaka právnikom za pomoc, ktorí pomohli vyriešiť problém. Prečítajte si celú recenziu

Za takú cenu vynikajúci hotel - pokojný, čistý, pohodlný. Prečítajte si celú recenziu

Zamestnanci nie sú spôsobilí. Ste zapojení do podvodu! Zober peniaze. Prečítajte si celú recenziu

Karanténa nás tiež vytiahla z mesta na daču s mojou rodinou v Čechove. Vst. Prečítajte si celú recenziu

Nie je možné nájsť policajnú stanicu a dostať sa k nemu! Prečítajte si celú recenziu

Je Dôležité Vedieť O Glaukómu