L'OREAL Alliance Perfect Foundation - recenzie

Dievčatá, ahoj. Dnes pre vás otestujem ďalšiu tonálnu základňu, ktorá bola aktívne inzerovaná v televízii. A mimochodom, keď som videl reklamu, kúpil som ju. A je mi to ľúto! Mama mi povedala, aby som neveril všetkému, čo je v televízii, ale poučujú sa zo svojich chýb.

Toto je základ dokonalej fúzie LOREAL ALLIANCE PERFECT. Ale vôbec sa s ňou nespojí. Takže prvé veci ako prvé.
Ako vždy, vzal som najľahší odtieň. Zodpovedalo mojej farbe. Farba krku sa nelíšila od maľovanej tváre. Je škoda, že v obchode neboli žiadni testeri, a vzal som slovo predavača. Mimochodom, kúpil som si magnetickú kozmetiku, o ktorej som napísal recenziu.
Už nerobím také hlúpe veci, šetrím svoje ťažko zarobené peniaze, kupujem iba vtedy, keď môžem vyskúšať nadáciu, inak môžem zostať bez nohavíc. ))))

Konzistencia krému je tekutá, ľahko sa nanáša na pokožku pri akejkoľvek aplikácii: štetcom, špongiou a dokonca aj prstami. V tejto súvislosti neexistujú žiadne sťažnosti. Po aplikácii sa vytvorí efekt matnej pokožky. A ani po ňom nemôžete použiť prášok. Pravdepodobne na to výrobca počítal - s cieľom uľahčiť život jeho zákazníkom hovoria, že sa rozmazal a zabudol, pretože akýkoľvek ďalší dotyk na pokožke tváre, ako by ste chceli poškriabať nos kefou alebo rukami, je základ vymazaný. Toto som prvýkrát stretol.

Značka LOREAL sa nezdá byť zlá a mám z nej veľa výrobkov, ktoré sa mi páčia, ale tento produkt je svojimi vlastnosťami jedinečný. A predajca uviedol, že ide o najviac nakupovaný produkt v ich obchode. Bla bla bla. Potom, keď som išiel do iného obchodu za iným tonálnym základom, pretože tento nie je možné použiť, konzultant mi vôbec nepovedal, hoci som sa pýtal, ako sa cítite pri lojálnej aliancii dokonalý. Preto si vyberte správne obchody s kompetentnými konzultantmi vo svojom odbore..

Štandartný objem 30 ml, štýlová, krásna sklenená fľaša s praktickým výdajným stojanom. A prvé minúty tvár naozaj vyzerá perfektne, ale stojí za to chodiť s kefou, z perfektného makeupu zostáva len jedno meno. A teraz to nepreháňam. Všetky vyššie uvedené výhody sú iba dve hviezdy, môže mi odpustiť Loreal.

Na konci dňa zostane smotana

Z nadácie zostáva len jedno meno. Nevedel mi ani päť hodín. Neaplikoval som to znova. Keď som si ráno nosil make-up, večer mi ukazoval tvár.
Na základe výsledkov kontroly som dal viac mínusov ako plusy. Galina Hajiyeva neodporúča nadáciu Alliance Perfect od značky Loreal =)

  • farba
  • konzistencia
  • Perfektne sa šíri po pokožke
  • Má matný efekt
  • Necítil sa na pokožke

  • Nelepí sa na pokožku
  • Umývateľný akýmkoľvek dotykom

maryspy

maryspy

Nosím rôzne veci

L'Oreal Alliance Perfect 1.5 Linen Foundation

Moje vlasy bývali suché a neživé, ale teraz sú mokré a pohyblivé. Fuj! Miloval som nadačné krémy, vždy tam bol jeden: MaxFactor Color Adapt, MF Miracle Touch, Maybelline Affinitone a Matte Mousse a banda. A tiene boli hlúpo žlté, bol som divoký a nič som nešiel. Potom, keď na mňa došlo k luxusu v mozgu, vo všeobecnosti som prešiel na prášky, tonické sa mi zdajú príliš viditeľné na koži. Krása bloggera je však nezastaviteľná, najmä keď pochádza z čerstvej indickej dovolenky - pozri MF Color Adapt Golden. Ale ja som sa upokojil! Okrem toho dôkladne bielila. Kúpil som ďalšie dve ďalšie :) Tu hovorím podľa spôsobu zobrazenia a príbehu. A potom nespozorovaný vesmír vyvíja tlak na svedomie.

Ako sa líšia ženy od mužov? Nakupujeme „so zľavou“ aj to, čo nepotrebujeme, a muži kupujú to, čo potrebujú, hrdo pľuvajú po slove „akcia“. No, práve som si kúpil ArtDeko v LE za maskaru a tento tón - len za 600r. No, zachránil som!

Krásna sklenená fľaša, praktický dávkovač. Hovorí sa, že odtieň bol vyrobený špeciálne pre Rush, jeden a pol. Veľmi svetlá béžová so žltým podtónom (nie príliš žltá, ale vidím to na mne, pretože môj podtón sa nazýva „Ste teplo, dievča, ste teplé, modré“). Tekutá textúra, ľahko rozložiteľná, nezmrazí okamžite, podľa potreby vrstvenie. Pokrytie je od ľahkého po stredné, veľmi dobre skryje začervenanie, modriny nie sú príliš dobré (ale bez korektora neexistuje žiadny spôsob), dokonca aj na Instagrame som uverejnil maskovanie 4. deň po retinickom peelingu. Cez deň to nie je cítiť.

Všetko sa zdá byť v poriadku, ale on je stále viditeľný na koži! Po šúpaní to bol všeobecne Achtung, je lepšie ísť von do sveta, ale je to pochopiteľné. Ale v normálnom čase to tiež zdôrazňuje póry a všetok neviditeľný peeling! A všeobecne to leží nejako na kúsky. A s plochou kefou tiež pruhy. Najlepšia situácia je pri aplikácii s mokrou špongiou na vajíčka (mám austrálsku QVS), ale pre mňa tieto pohyby - mokré nanášanie - tieň - pranie - stsuk o-špongia - nafig, nafig, radšej to sakra pôjdem s práškom. Aha, tiež som si pamätal, že je lepšie to pritĺcť práškom, potom sa nejako všetko stane slušnejším. Vzorky vzorkovníkov a fotografie.

Tvár apsolyutli neykt, dokonca nevyčistila špeciálne pupienky.

S tónom. Je zrejmé, že pokožka je oddelená, tón je oddelený. A na fotografii RAW všeobecne chcem objímať monitor a plakať.

L'Oreal Paris Alliance Perfektný základ - recenzie

Pokiaľ ide o nadáciu L'Oreal, zakaždým, keď narazím na určité vlastnosti, o ktorých výrobca mlčí. A nadácia L'Oreal Paris Alliance Perfect nie je výnimkou..

Preto výrobca sľubuje bezchybné pokrytie bez viditeľných okrajov a úplné spojenie s farbou pokožky bez masky.

Keďže mi boli poslané všetky 4 odtiene na kontrolu, bol som schopný vykonať experiment so svojimi priateľmi.

Účastníci boli rozdelení podľa typu pleti: suchá, normálna a mastná.

Ja sám som pôsobil ako majiteľ suchej pokožky. Preto môžem so 100% istotou povedať, že krém nie je vhodný pre typy suchej pleti..

Má skôr práškovú štruktúru ako krémovú textúru, ktorá sa objaví okamžite po aplikácii krému.

  • Výsledkom je, že nadácia L'Oreal Paris Alliance Perfect zdôrazňuje všetky možné odlupovanie a nedostatok vlhkosti iba zhoršuje jej vzhľad. A ak výrobca spomenul túto skutočnosť, potom negatívne recenzie na internete sa znížili o 50%.

Normálny typ pleti

Druhý účastník ako majiteľ normálnej pleti bol najšťastnejší.

  • Krém skryl malé nedostatky, ale nedokázal maskovať niekoľko pupienkov. Je pravda, že hustá vrstva vyriešila tento problém, ale s výskytom masky na tvár.

Olejovitý typ pleti

A posledný kandidát s mastnou pokožkou nebol najľahší kvôli nevhodnému správaniu sa krému..

Spočiatku bolo všetko v poriadku - krém nebol zrejmý, nemali problémy s aplikáciou a dokonca aj rohožou pokožky ste sa radovali s časom.

  • Ale po chvíli začala pokožka silne žiariť. To znamená, že rohož trvala niekoľko hodín. Nasledujúci deň sme preto použili rohožovú rohož a tento problém sa prejavil oveľa neskôr a bez otvoreného lesku, ako v prvý deň používania..

Je pravda, že ak pokožka nie je len náchylná na mastnú, ale veľmi mastnú, potom tento problém nevyrieši ani základňa..

  • Ak máte suchú pokožku, potom ani nebudete uvažovať o kúpe tohto krému. Nie je určený pre ňu!
  • Základ bude vo všetkých ohľadoch ideálny pre majiteľov normálneho typu pleti. Ale povedzte mi, ktorý základ nie je vhodný pre normálnu pleť?
  • Ale pre mastné je to vhodné, ale v prítomnosti rohože na matovanie.

Pokiaľ ide o tiene, sú pred tebou..

Zľava doprava: N1,5-slonovinová béžová; N-2-Vanille; N3-béžový krém; N 4-Béžová

Celkovo sa ukázalo, že dokonalá séria lesku je menej dokonalá. Na dosiahnutie tohto cieľa je skutočne potrebné zvážiť nielen typ pleti, ale aj jeho vlastnosti. A to vás núti rozmýšľať o kúpe.

Ako sa vám páči nadácia L'Oreal Paris Alliance Perfect? Ukázalo sa, že je pre vás ideálny?

L`Oreal Alliance Perfect Foundation - recenzie

Aliancia Perfektný základ

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 25. januára 2016

Skvelý základ! Vždy to používam. Textúra krému je veľmi jemná, dobre padne. Ihneď po aplikácii je "maska" z krému mierne viditeľná, ale za pár minút zmizne. Je to zrejme spôsobené skutočnosťou, že sa krém prispôsobí farbe pleti. To je veľmi dobré, pretože pokožka potom vyzerá zdravo a vyzerá skvelo. Mimochodom, aj keď to nie je lacné, trvá to veľmi dlho (pre mňa pol roka pri každodennom používaní), takže ho môžem nazvať hospodárnym. Všeobecne odporúčam, dobrý základ!

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 30. júna 2015

Tento nástroj používam až donedávna, ale už som si niečo všimol. Krém je dobré ísť spať, netečie všeobecne, nie je to zlá možnosť z hľadiska ceny a kvality. Existuje však jedna vážna nevýhoda, v porovnaní s ktorou chcem odmietnuť používať tento produkt. Faktom je, že od začiatku leta som si kúpil niekoľko bielych tričiek a všetko sa zdá byť v poriadku, pokiaľ ide o pranie. Po nosení sa na výstrihu objavili stopy nadácie, ktoré zvyčajne po praní zmiznú. Tričko som dal do písacieho stroja s inými bielymi odevmi a umyl som ho. To, čo sa objavilo pred očami potom, čo moja vec vyschla, ma šokovalo. Všade košeľu boli oranžové škvrny, ktoré sa nedali prať. Zároveň boli všetky ostatné veci úplne čisté a biele. Nemohol som myslieť na trik nadácie. Ale keď sa to opakovalo druhý a tretí raz, niet pochýb. Moje veci sú zničené. Tento krém nie je kompatibilný s bielymi predmetmi.

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 7 Nie 0

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 16. mája 2014

Toto je vlastne môj prvý nadácia, predtým, ako som nejako niekoľko rokov bez nadácie robil. a v zásade celkom nechápem, prečo som potreboval nadáciu. je relatívne lacný, ale drahší ako to, čo som mal predtým. Čo môžem povedať, krém dokonale zapadá, môj subjektívny názor. je to ťažké, je to pravda. to je to, čo milujem. nepáči sa mi príliš nadácia. vo všeobecnosti sú väčšinou. ale je ťažké nájsť ťažký základ. ale dáva lesk a dobre upravený vzhľad skryje väčšinu nedostatkov. a všeobecne dobré.

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 6 Nie 2

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 19. apríla 2013

Nepáčilo sa mi. tekutý krém, pokožka strašne napne. po hodine začne žiariť, aj keď si nikdy nesťažovala nadmernú mastnú pleť. na tvári vytvára efekt ílovej masky. Už nebudem kupovať.

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 16. septembra 2012

Nikdy som nadáciu nepoužíval dlho, pretože za 2-3 hodiny nadácia začala unikať. áno, a neustále som sa stretával s tými, ktorí v priebehu času oxidujú (dobre, to znamená, že ste sa zbláznili s jódom), ale nedávno som sa na vlastné nebezpečenstvo a riziko rozhodol tento nástroj kúpiť. táto nadácia mi bola často odporúčaná a jej recenzie sú väčšinou dobré.

a vy ste to ľutovali. začal tečieť 6-7 hodín po aplikácii, rovnomerne leží, dobre skrýva nedostatky.

po chvíli na neho aplikovala prášok, takže toto je zvyčajne pieseň. tvár vyzerá sviežo

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 3 Nie 2

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 5. apríla 2012

Jeden z najlepších tonerov, ktoré som mal. A beriem do úvahy skutočnosť, že používam profesionálnu kozmetiku. Je to len tak, že to nemôžete udržať na koži príliš dlho, ale tento základ je ľahký a čo je najdôležitejšie, zvláda to bez problémov maskovanie, dokonca som nepotreboval korektor, keď som ho používal..

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 5 Nie 0

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 3. apríla 2012

Mám 2 aliancie tonalniks a Infinebl.

Najprv som si kúpil Infineble 140 Golden béžový.. super duper, moja pokožka je mastná, celý deň si ju udržiaval, ani ju nemusím piť. Maskovania dobre. Ale ja som sa mýlil vo farbe a mám to. čo

Druhé spojenectvo, vedené reklamou, moja pokožka je tmavá, vybral som odtieň D2 Golden Vanilla vyzerá hrozne, po 1,5-2 hodinách všetko plavá, maska ​​na mojej tvári je hrôza, je dobré, že som si ju kúpil so zľavou. vo WG.

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 1 Nie 0

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 1. apríla 2012

Prečo štyri? Len preto, že textúra by chcela trochu hustejšie.

Farebná škála je široká, vybral som si veľmi jednoduchý odtieň pre seba.

Pekne leží, veľmi dobre maskuje nedostatky, takmer dokonalé (záleží na tom, aké nedostatky :)))

Nie pre mňa nutnosťou, ale páči sa mi.

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 5 Nie 0

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 9. marca 2012

Nie je zlé aplikovať, hranice aplikácie sú viditeľné, po niekoľkých hodinách sa dajú odstrániť, vyzerajú ako kúsky, pravdepodobne krém pre dokonalú pleť. pre ktoré nie je v zásade potrebné tonálne množstvo.

L`Oreal Alliance Perfect Foundation 10. decembra 2011

Z zrejmých „pluskov“ je možné uviesť iba vhodnú fľašu s výdajným stojanom a dobrý výber farby.

Som majiteľom kombinovanej pokožky, ale oblasť T vyžaduje počas dňa poprašovanie.

V ten deň bolo všetko obvyklé. ) Na môj obvyklý denný krém (prirodzene vstrebávaný) tento produkt jemne nanášam špongiou. V poludnie aplikovala prášok, dokonca bola rada, že jej krém dal veľmi elegantný vzhľad.

Všetko prekvapenie začalo večer, keď sa koža (až do tohto okamihu nikdy nič také nevidela) jednoducho začala odlupovať, najskôr z nosa a potom z celej tváre..

Krém bol nemilosrdne vyhodený. Tvár však musela byť „obnovená“ na dva týždne!

Takže dievčatá, buďte opatrní s touto značkou.

Loreal nadácia "Alliance Perfect" a "Infibl": recenzie, odtiene, recenzia toho najlepšieho, zloženie

2.4.2018

Kozmetické výrobky L'Oreal Paris sa považujú za jeden z najlepších. Jeho cena je v strede medzi známymi značkami. Poďme sa podrobnejšie zaoberať nadáciou „Alliance Perfect“ a „Infayble“, ich recenziami, odtieňmi a kompozíciou.

obsah:

Loreal Alliance perfektný základ

Spomedzi maskovacích činidiel na pokožku tváre v kategórii strednej cenovej kategórie je nadácia Loreal Alliance Perfect považovaná za najlepšiu. Prečítajte si recenzie, odtiene a zloženie ďalej.

  • Odtiene sú ponúkané v najširšej škále farieb. Toto je jedna z hlavných a dôležitých výhod. Je ľahké vybrať produkt pre akúkoľvek farbu pleti.
  • Vďaka nemu môžete svoju pleť ľahko vyrovnať a žiariť. Produkt inovatívnej technológie založený na kombinácii klasického pigmentového materiálu s najnovším vývojom.
  • Jemná textúra nezaťažuje pokožku. Hydratačné prísady ho nevysušujú. Rýchlo sa vstrebáva na mastnú pleť a nezanecháva estetický lesk. Preto je jedinečná receptúra ​​vhodná pre všetky typy pleti..
  • Udržuje tvár čerstvú počas 24 hodín.
  • Ľahko sa nanáša a rozprestiera po celej tvári prstami.
  • Pohodlné balenie s rozprašovačom zabraňuje prekročeniu.

Odtiene (paleta farieb)

Paleta farieb je rozdelená do troch typov odtieňov:

Prvý odtieň je označený D, druhý prírodný - N a tretí - R. Číslo udáva hĺbku tónu. Celkom je predstavených 12 druhov odtieňov - široká škála farieb odtieňov pokožky.

zloženie

Obsahuje 7 pigmentov, z toho 4 tradičné a 3 nové.

Zvláštnosťou tejto inovácie kozmetickej značky je komplexné zloženie, ktoré obsahuje nielen najkvalitnejší pigmentový materiál, ale aj výživné zložky: éterické oleje a vitamíny. Známy vitamín E je zvlášť dôležitý pri udržiavaní zdravej pokožky..

Vitamín B5 má ochrannú funkciu prostredníctvom antioxidačných procesov. Neobsahuje ochranu pred UV žiarením, ale vzorec je účinný na výživu tváre.

Recenzie a cena

L'Oreal Alliance Perfect má veľa pozitívnych recenzií. Mnohé poukazujú na dokonalosť rohožového efektu, zatiaľ čo iné sú spokojné s vytrvalosťou a výživovou hodnotou. Ale všetci sú spokojní s cenou: 500 - 600 rubľov. Vysoko kvalitná, široká paleta farieb v takom cenovom rozpätí - len darček, ktorý má atraktívny, dobre upravený povrch tváre.

Nadácia loreal infibl 24: odtiene, recenzie

Jeden z najlepších matovacích prostriedkov - nadácia Loreal Infayble má jedinečnú vlastnosť, ktorá udržuje textúru pokožky v perfektnej forme po dlhú dobu. Pozitívne recenzie sa objavili rýchlo potom, čo sa objavili na domácom trhu.

Spoločnosť L'Oreal si bez problémov zaslúži prvé miesto v hodnotení podľa kritérií udržateľnosti, kvality rohože a starostlivosti o pleť tváre..

  • Aplikuje sa ráno, až neskoro večer, zanecháva tvár bez lesku a dobre skrýva všetky nedokonalosti vo forme nepravidelností a miestneho začervenania..
  • Sametová pokožka je zabezpečená po celý deň. 24 hodín bezchybný vzhľad bez lesku a začervenania. Niet divu, že hovoria 24 matný povrch.

Takmer každý zákazník to potvrdzuje

  • dokonale zvláda svoju úlohu;
  • Spĺňa očakávania;
  • dokonale zvýrazní tón;
  • dokonale matuje pokožku;
  • úplne prirodzene skryje nedokonalosti bez zanechania masky.
  • po použití krému sa pokožka niekedy stáva suchou, ktorá sa ľahko opravuje. Pred aplikáciou kozmetického prípravku jednoducho použite zvlhčovač.

Skúsení používatelia odporúčajú začiatočníkom, aby neuskutočňovali nákup na internete, ak produkt používate prvýkrát. Pretože najskôr si musíte zvoliť vlastný odtieň. A keď už nakupujete kozmetický výrobok, pretože viete, čo je pre vás ideálne, neváhajte uskutočniť nákup bez toho, aby ste opustili svoj domov..

Paleta farieb sa zákazníkom ponúka v 9 odtieňoch. Je dostatočne široký, aby zodpovedal tónu. Recenzia krému tiež naznačuje, že pri výbere požadovanej farby nie sú problémy. Označujú tiež pohodlie fľaše, textúru, ktorá sa ľahko šíri po tvári. Hlavnou vecou v recenziách je vytvorenie stabilného matného povlaku, ktorý dobre vyživuje pokožku. Na internete je veľa fotografií potvrdzujúcich dokonalé spojenie pokožky a nadácie..

Krém je tekutý a ľahko sa nanáša. Jednoduchá. Necítil sa počas dňa. Dobre sa hodí. Tu výrobca nepodvádzal. Matte dlho pretrváva. Hneď však poviem, že krém nie je vhodný pre tých, ktorí majú problematickú a nerovnomernú štruktúru pleti. Krém bude na pokožke dobre viditeľný. Súhlasíte, nie príliš pekné. Samozrejme, nemali by ste ísť s priveľa cez palubu, inak by sa požadovaná nuda zmenila na hrubú vrstvu základu..

video

Vo videu uvidíte, ako krém správne aplikovať (praktické rady), dozviete sa o výhodách a nevýhodách.

Ako správne použiť

Neexistujú žiadne špeciálne pokyny pre aplikáciu tónu. Bezprostredne pred aplikáciou sa odporúča vykonať ľahkú masáž tváre. Existuje niekoľko známych prístupov, ktoré dávajú pokožke dokonalý povrch:

  1. Vytlačte malé množstvo krému na dlaň alebo priamo na tvár v bodkovaných častiach.
  2. Prstom rovnomerne rozotrite krém po tvári.
  3. Tieň pre rovnomerné pokrytie špeciálnymi špongiami. Ľahko odstraňujú prepady krému z určitých oblastí pokožky tváre.
  4. Pri aplikácii je dôležité kontrolovať počet porcií, prebytočné množstvo bude stále potrebné odstrániť.
  5. Aby pokožka po aplikácii krému „dýchala“, odporúča sa pred zákrokom navlhčiť vatový tampón alebo špongiu. Nezabudnite počkať niekoľko minút, kým sa krém úplne nevstrebe do pokožky, aby ste predišli rozmazaniu a zafarbeniu oblečenia..

Výhody a nevýhody kozmetiky L'Oreal

Je dôležité zdôrazniť, zosumarizovať všetky vlastnosti tonických prostriedkov L'Oreal, ich výhody a nevýhody:

  • optimálna receptúra ​​zahŕňajúca výživný komplex a inovatívnu maskovaciu frakciu;
  • ľahká textúra, ktorá vám umožní rýchlo vytvoriť bezchybný povrch pokožky;
  • zachovať si vlastnosti po dlhú dobu;
  • široká škála odtieňov;
  • vyživuje a nedoťahuje pokožku;
  • ekonomický.
  • neskrývajte vážne kožné nedostatky dostatočne dobre. Po aplikácii prstami je nevyhnutné distribuovať ju s kozmetickou špongiou.

Ako zvoliť odtieň

Odtiene nadácie sa vyberajú podľa testovacej aplikácie na pokožku. Aby sa predišlo chybám, je najlepšie aplikovať na spodnú časť tváre, krku pri dennom svetle a v neprítomnosti inej kozmetiky na testovacej ploche..

Pred odchodom do obchodu so smotanou si nezabudnite pripraviť svoju pokožku - výber bude presnejší. Stačí si umyť tvár teplou vodou a na pokožku aplikovať zvlhčovač. Nebojte sa vyskúšať viac možností naraz. Takto sa uistíte, že ste sa rozhodli správne, je to dôležité - krém je základom všetkého make-upu.

Tón je o niečo svetlejší alebo tmavší. V prvom prípade sa dosiahne účinok čerstvosti. Vhodný pre dievčatá nad 40 rokov, ale nie nevyhnutne - môžete sa osviežiť v každom veku. Použitie tmavšieho tónu profesionálnymi maskérmi sa neodporúča, ale v osobitných prípadoch je to efekt.

Nezabudnite zvoliť tón iba za denného svetla. Tieň, ktorý úplne zapadá do vašej pokožky, je ideálny. Ak ste dosiahli taký efekt - neváhajte a zakúpte si výrobok..

Je dôležité zvoliť odtieň, ktorý je úplne totožný s tónom tváre, alebo s jedným svetlejším tónom. Najťažšia vec je pre majiteľov svetlej pleti. Ale krém má schopnosť zlúčiť sa s úplne akýmkoľvek typom tváre, takže nie je ťažké problém vyriešiť.

Vlastnosti matnej povrchovej úpravy

Hlavnou výhodou loreal infaillible je stabilita a kvalita textúry, ktoré vytvárajú matný efekt. Akcia na udržanie rovnomernej, atraktívnej pleti až 24 hodín. Svedčia o tom viaceré recenzie, ktoré sa objavili okamžite po vydaní bezplatného predaja. Krém uspokojí očakávania mnohých aktívnych dievčat a žien, ktoré potrebujú udržiavať svoj makeup svieži po celý deň..

Starostlivo zvážte výber tónu pleti. Nadácia tvorí väčšinu make-upu, preto by ste mali dbať na to, aby bola pokožka čistá, hladká a udržiavaná. Sledujte inštruktážne videá, požiadajte o radu skúsených stylistov alebo jednoducho čítajte recenzie od krás, ako ste vy.

Nadácia L'OREAL PARIS Alliance Perfect D3

Súhlasím s tým, že zloženie obsahuje špeciálne matné, zvlhčujúce a ochranné zložky, ktoré sa starajú o krásu a zdravie pokožky.
Stále však existuje jedna nevýhoda: nadácia stále upcháva póry. Preto by sa mal umyť špeciálnymi výrobkami alebo olejmi..


Základ pre tvár L'OREAL PARIS Alliance Perfect D3 Má príjemnú vôňu a ľahkú textúru. Funguje dobre a skrýva vonkajšie vady pokožky.
preukazujúce:
1. Na aplikáciu na tvár mi stačí 2-3 takéto kvapky:


2. Krém je veľmi ľahký:


3. Dokonale sa prispôsobuje prirodzenej farbe pleti:


Ako vidíte, neexistujú pruhy ani prechody tónov..
pred:


Celkovo ma veľmi teší krém na tvár L'OREAL PARIS Alliance Perfect D3

Recenzie nadácie LOREAL PARIS le tent ALLIANCE PERFECT

50

4 - 0

tridsať

20

desať

Už ako študent zo všetkých nadácií som si pre seba vybral ten najlepší základ - z Loreal. Prvá vec, ktorá ho odlišuje od ostatných, je prítomnosť zásobníka. Ako trpíte, keď napríklad vytlačíte krém z trubice Maybelline a všetko sa objaví na vašich šatách ako fontána.
Všetko je tu dávkované úhľadne a na vrchu je ochranné viečko.

Je tiež dôležité mať možnosť správne rozložiť základ na tvár a mať na to špeciálne kozmetické doplnky. Keby som pred 5 rokmi mohol používať ruky, teraz je to tabu. Iba kefa na založenie, maximálna špongia. Začnem od nosa a končím čiarami pozdĺž chrámov a brady. Je veľmi dôležité správne zarovnať líniu brady a krku tak, aby tón nevystupoval ako maska. Na týchto miestach môžete pokožku ešte jemne zaprášiť, aby ste porovnali tón..

Ak mám červené pupienky, potom najskôr aplikujem korektor bodovo a ako sa vstrebáva - navrch tonálu od Loreala.

Textúra: Tento produkt je mierne hustý, preto ho neodporúčam používať v horúcom prostredí. Pokožka nebude dobre dýchať a do jesene a zimy bude ideálnou voľbou.
Spotreba je šialene ekonomická, takže nie je škoda minúť 500 rubľov.

Ahojte všetci, čítam moju recenziu. V nej chcem hovoriť o jednej ďalšej veci, ktorá je v mojej kozmetickej taške. Toto je môj obľúbený základ. Prvýkrát som nakupoval až v roku 2016.

Prečo som nikdy predtým nekúpil, pýtate sa? Mama mi nedovolila kúpiť, pretože povedala, že to nič nepomôže, ale zabráni len dýchaniu pokožky..

A to je naozaj tak, pretože pod základom je naša pokožka uzavretá a vzduch ju vôbec nedosahuje.
Dievčatá navyše aplikujú krém po vytlačení akné a namiesto toho, aby ste pokožke odpočinuli, zatvorte póry..
Zvyčajne používam nadáciu, aby som uzavrel modriny, samozrejme, zriedka, ale stáva sa, že sa objavujú rovnakým spôsobom, aby zakryli pupienky, ale nijakým spôsobom ich nedrtím..

Krém na všetky farby pleti, to znamená, že má svoje vlastné odtiene.

Samozrejme, existujú základy, ktoré sú omnoho lacnejšie ako toto, ale je lepšie kúpiť si jeden raz, ako trpieť a kúpiť neustále iné, hľadať nejaké dobré..

Milujem tento základ a odporúčam vám ho vyskúšať a použiť. Pretože nie som fanúšikom veľkej hromady make-upu, moja fľaša vydrží viac ako pol roka..

Tu sú moje výsledky: pred a po. Moje rany už nie sú viditeľné a okrem toho vidíte veľký rozdiel v tóne..

Túto nadáciu odporúčam všetkým. Buďte krásni.

Aliancia perfektné recenzie na Paríž

Jemnosti a tajomstvá správneho a krásneho make-upu. Tipy od vizážistov. Recenzie a názory na kozmetiku od nezávislých odborníkov

Foundation Loreal: recenzie, zloženie, popis, textúra, trvanlivosť, paleta tónov a použitie

Keď uvažujem o kozmetike, ktorá bola v mojej taške viac ako desať rokov, myslím na L'Oréal. Kozmetická značka je stará viac ako storočie, ale jej spoľahlivé výrobky prešli skúškou času. Ak ste milovníkom make-upu, existujú určité produkty L'Oréal, ktoré by ste mali mať vždy po ruke. Značka ponúka niekoľko neuveriteľných základov, riasenku, rúž a ďalšie, bez ktorých nemôžem žiť. V tomto článku sa pozrieme na najlepšie Loreal nadácie a zistíme o nových produktoch..

Popis krémov Loreal a krémových prvkov

V auguste 2018 sa dozvedelo o vytvorení virtuálnej vizážistickej služby od spoločnosti L'Oreal. Podľa tlačovej agentúry Reuters je vyvíjaná v spolupráci s Facebookom spoločnosťou Modiface, kanadským startupom, ktorý sa špecializuje na aplikácie AR pre kozmetický priemysel a ktorý získal najväčší výrobca kozmetiky na svete v marci 2018..

Vďaka technológii rozšírenej reality vám služba umožňuje vyskúšať si rôzne kozmetické výrobky pred nákupom, od základu po očné tiene a rúž. Do aplikácie sa pridajú všetky línie kozmetiky NYX, Urban Decay, Lancome a Yves Saint Laurent.

Pokiaľ ide o nadáciu, pred nákupom premýšľajte o svojich osobných prioritách. Dávate prednosť mokrému lesku alebo zamatovo matnejšiemu povrchu? Vzorec s úplným pokrytím, ktorý vás nechá vyzerať čo najlepšie po celý deň, alebo prirodzene vyzerajúci výrazný vzhľad, ktorý odštartuje viac ako len nadácia? Alebo samozrejme, obidve: kto povedal, že nemôžete mať viac základov uspokojiť všetky vaše potreby?

A čo je najdôležitejšie, aký je najlepší spôsob ich uplatňovania? Väčšinou ide o osobné preferencie. Nadácia môže vyhladiť, rozmazať jemné línie a pomôcť nadácii vydržať dlhšie, takže je to dobrý základ pre líčenie. Máte možnosť navrstviť zvlhčujúcu starostlivosť o pleť pod váš základ, čím získate hydratačný účinok. V závislosti od povrchovej úpravy po zvážte spôsob aplikácie: prsty pracujú pre prirodzený povrch, pretože zahrejú receptúru a vtierajú do pokožky, zatiaľ čo kefy na make-up pomáhajú hladko premiešať krém.

Špičková najlepšia nadácia L'Oreal

Nadácia L'Oreal Alliance Perfect (L'Oreal Alliance Perfect Perfect žiara)

popis

Tento krém s nádejou na 24-hodinovú hydratáciu a svieži povrch je napustený zvlhčovačom a minerálnou vodou, ktorý vyživuje vašu pokožku tým, čo potrebuje a časom zlepšuje jej zdravie. Je vhodný pre všetky typy pleti. Aplikácia je skutočne ľahká a nezostane v jemných líniách alebo póroch, nešpiní a hĺbkovo hydratuje pokožku. Majte ju vždy v kabelke. Prečítajte si recenziu najlepších Loreal mascaras.

Povrchová úprava: Ak máte super mastnú pokožku, je to pre vás.

Pokrytie: stredné až plné pokrytie, veľmi ľahké položiť.

Rozsah odtieňov: 30 odtieňov od veľmi ľahkých po veľmi hlboké.

Pretrvávanie: pôsobivé. Toto je typ nadácie, ktorú môžete nosiť do práce, a potom jednoducho vymažte zónu T, aby sa rozšírila do večera..

Táto bezolejová formulácia odstraňuje lesk a vyživuje pokožku. Matná žiara sa môže javiť ako nemožná, ale je to skutočne jej povrchová úprava, večerný tón pleti a rozjasnenie. Povrchová úprava je priehľadná a hodvábna a ponúka jemný make-up. Je dosť ťažké to preháňať.

Paleta a odtiene

recenzia

Tento fond sa mi veľmi páči. Je to ľahké, ale funkčné a akési „žiariace“, čo je moja preferencia.

Toto je moja obľúbená nadácia a existuje už mnoho rokov! Je to taký vynikajúci recept: veľmi nízka hmotnosť na pokožke, perfektné pokrytie tam, kde je to potrebné. Tento základ nevyzerá na pokožke ťažký ani spečený a zostane matný celé hodiny so základným náterom alebo bez neho.

Moja pokožka býva mastná asi po 3 hodinách nosenia make-upu, vďaka tomuto základu (a základu) udržuje môj olej preč asi 5 hodín. Tento produkt nemôžem dosť odporučiť! Nevýhodou je, že po zmiešaní rýchlo schne.

L'Oreal Infaillible mattifying Foundation (l'oreal infayible 24 mattifying)

popis

Nezabudnite, že sa budete musieť uchádzať celý deň, sú staré správy. Táto nová nadácia to robí sama osebe vďaka technológii ActiveForce, ktorá reaguje s teplom, vlhkosťou a pohybom, ktorým vaša pokožka prechádza po celý deň, aby udržala povrch, ktorý ste zasiahli, keď ste ju ráno aplikovali. Odstraňuje všetok prebytočný olej.

Povrchová úprava: Matný povrch, ktorý vyzerá ako koža.

Pokrytie: stredné až plné

Rozsah odtieňov: 30 odtieňov

Dlhovekosť: Je nepremokavá a vydrží až 24 hodín (takže ak chcete plávať alebo spať s make-upom).

Paleta a odtiene

recenzia

Celkovo tento základ dobre funguje s mojou pokožkou. Používam odtieň 11 a je veľmi mierne svetlejší ako tón pleti, ale na koži stále vyzerá slušne. Veľmi dobrá výdrž, nezmizne ani pri mojom neustálom trení nosa a brady. V mojej T-zóne mám veľmi mastný lesk a neohrozuje to zloženie základu (žiadne poškodenie pokožky). Vyzerá to, že som konečne našiel základ, ktorý po dokončení skúmavky, ktorú používam, znova kúpim..

Nadácia Loreal Lumi Magique (Loreal lumi magik)

popis

Nadácia na báze vody vám poskytuje dostatočné pokrytie na každodenné nosenie a obsahuje SPF, takže chráni vašu pokožku pred nepriaznivým slnečným žiarením..

Ak ste náchylní na akné, tento ľahký prípravok je ideálny, pretože neobsahuje prísady na upchávanie pórov.

Povrchová úprava: hladká, matná a porézna.

Pokrytie: stredné, ale môže byť plné, ak chcete ľahší povrch.

Rozsah odtieňov: 30 odtieňov, čo je pre obchodnú značku pôsobivé.

Dlhovekosť: Do konca dňa som mal okolo nosa malé množstvo oleja, ale inak zostal bezchybný..

Paleta a odtiene

recenzia

Toto je môj obľúbený letný základ (kombinácia pokožky). Veľká vytrvalosť, nezarovnáva sa (v lete) a má vstavaný kryt, ktorý nevyzerá falošne. Nosím najľahší odtieň, ktorý je ideálny pre môj ružový odtieň. Položil som si na bok krku svetlý bronzer, aby bol vyvážený.

Cítim sa veľmi lepkavo a neaplikuje sa príliš dobre. Aspoň som nechápala, ako to urobiť. Možno robím niečo zle, ale nedávno som si kúpil nejaké výrobky z hnedého bobbi a ja s nimi nemám problém. Každopádne to bola strata peňazí, neodporúčam to.

Toto je skvelý produkt. Mám mastnú pokožku náchylnú na akné a je to prekvapivo prístupný základ pre môj typ pleti (kozmetický priemysel nezaujíma mastné, akné náchylné na akné). Má matný povrch, ktorý s postupujúcim dňom narastie. Je funkčný.

Jedinou výzvou pre tento produkt je, že nie je najjednoduchšie miešať na pokožke, pretože je matný.

Tento základ by nebol najžiadanejší pre typy suchej pleti. Zahrievanie na rukách je tiež ťažké, pretože rýchlo vyschne. Ale ak používate mokrý mixér rýchlo, táto základňa nemá problém s aplikáciou. Rozsah odtieňov je tiež možné vylepšiť. Zmiešal som ho so svetlejším základom, aby som získal pleti správny tón. Ale za cenu to nie je také zlé.

Jedná sa o vysoko kvalitný produkt. V porovnaní s vysoko kvalitnými základmi vo svojom zložení a zložkách - a to viem, pretože som ako dievča s mastnou pokožkou utratil veľa peňazí za krémy, ktoré tiež nefungovali. Dôrazne odporúčam tento produkt každému, kto hľadá cenovo dostupný matný základ.

L'Oreal nadácia pre skutočné zápasy

popis

Textúra tekutého prášku a stredné pokrytie z neho robia ideálnu voľbu pre tých, ktorí sa snažia zakryť nedokonalosti alebo liečiť nerovnomerný odtieň pleti bez maskovacieho efektu. Navyše zostáva na mieste celý deň.

Povrchová úprava: satén, 12-hodinová žiara

Pokrytie: stredné

Rozsah odtieňov: 20 odtieňov

Pretrvávanie: trvá to celý deň s jedným dotykom prášku v mojich mastných oblastiach

Paleta a odtiene

recenzia

Zakrýva moje akné a vyzerá ako pokožka. Dnes som to nosil prvýkrát a chodilo to celý deň v teple a vlhkosti. Rozsah odtieňov je tiež slušný.

Mám suchú, citlivú pokožku s množstvom začervenania a náchylnosti na akné.

Aj keď mám suchú pokožku, nespôsobuje žiadne suché miesta. Páči sa mi konzistencia - dobre kĺzne a takmer zaschne. Pokrytie je tiež stredne vysoké a dostatočne pokrýva.

Pre dámy s mastnou alebo iba mierne suchou pokožkou, alebo ktoré zápasia s začervenaním / poškodením, určite by som to odporučil. Mám však podozrenie, že to nie je vhodné, ak máte veľmi suchú pokožku s existujúcimi suchými / svrbivými škvrnami..

Najlepšie krémy Loreal pre suchú pokožku

Nadácia LOREAL BONJOR NUDISTA

L'Oreal Alliance Perfect Foundation

L'Oreal nadácia pre skutočné zápasy

Najlepšie Loreal základ pre mastnú pleť

Nadácia Loreal Lumi Magique

Nadácia L'Oreal Infaillible Mattifying Foundation

Skryť všetko: L'Oréal Paris, korektory

Jedným z hlavných obyvateľov každej kozmetickej tašky je korektor. Vymenujme, z ktorých produktov z tejto kategórie sa značka L'Oréal Paris môže pochváliť. A naučíme vás, ako urobiť vašu pokožku bezchybnou pomocou ich pomoci.

Eka Inauri Autor

Maria Nevskaya dermatológ

Vlastnosti korektorov od L'Oréal Paris

Odbornou povinnosťou všetkých korektorov je zakrývať nedokonalosti kože a zachovávať tajomstvo. Výrobky L'Oréal Paris to robia dobre. Poďme hovoriť o týchto multifunkčných výrobkoch v rôznych formátoch a textúrach podrobnejšie.

Možno po prečítaní zoznamu si uvedomíte, že pre dokonalosť chýba iba jeden korektor. Ktorý? pozrime sa.

Alliance Perfect Concealer Stick

Stick je najpraktickejší, a preto najobľúbenejší formát, ktorý sa používa na presné zistenie akýchkoľvek, dokonca aj tých najmenších nedostatkov..

Alliance Perfect má charakteristické črty, o ktorých by ste mali vedieť, ak hľadáte korektora, ktorým môžete bezpečne zveriť ktorékoľvek zo svojich tajomstiev a neľutovať:

špicatý hrot pre presné (a prípadné nanášanie);

plastická krémová textúra zaručuje dobré zatienenie;

éterické oleje v zmesi sú zodpovedné za pohodlné použitie;

mikropigmenty vo vysokej koncentrácii maskujú akékoľvek nedostatky bez toho, aby boli zaznamenané;

patentovaná technológia True Match sa prispôsobuje prirodzenému tónu pleti;

neupcháva póry.

Starostlivo sme vybrali farebné pigmenty, aby sme vytvorili ten najlepší korektor, aký si vieme predstaviť. Do formulácie sa pridal malý modrý pigment, ktorý akoby osvetľoval tvár, “hovorí Eva Yen, dizajnérka farieb L'Oréal Paris.

Alliance Perfect Concealer Stick má širokú škálu možností pre bezchybnú kamufláž, maskujúcu tak dokonalé a širšie nedokonalosti, zatiaľ čo večerný tón pleti. Môže sa použiť na okamžité skrytie:

škvrny začervenania a veku;

tmavé kruhy pod očami.

Na palete sú iba tri odtiene, ale jeden z nich je ideálny pre vašu pokožku - je to zaručené špeciálnymi látkami, ktoré špeciálne rozptyľujú svetlo..

Ako sa to používa? Naneste malé množstvo a prelejte prsty.

Alcidná korektorka zvýrazňovačov Perfect True Match La Touche Magique

Krémový korektor v tvare štetca pre tých, ktorí nemajú pod očami tmavé kruhy. Vďaka svojej ľahkej textúre a špecifickým pigmentom v zložení sa tento produkt môže použiť ako zvýrazňovač aj ako korektor. Okrem toho má starostlivé vlastnosti.

Reflexné pigmenty skrývajú modrú a rozjasňujúcu pokožku. Ľahká textúra poskytuje voľné a rovnomerné pokrytie bez nadmerného zaťaženia pokožky. Kofeín zlepšuje krvný obeh.

Hlavným tajomstvom tohto „čarovného prútika“ je jedinečná súčasť „Andersenovej tekutiny“. L'Oreal Paris expert Marina Kamanina vysvetľuje:

„Technológia tekutín Andersen je tekutá doska s jemným leskom. Keď sa aplikujú na pokožku, zapadajú do seba ako puzzle, čím poskytujú efekt žiariacej pokožky zvnútra. ““.

Ako používať korektory

Korekcia modrej pod očami a výraznejšej tváre

Naneste produkt na spodné viečko a zachytte časť líc vyčnievajúcu pod ňu.

Použite kefu na obežnú kosť pod obočím.

Umiestnite kefu na špičku čela.

Rozjasnenie tváre

Distribuujte produkt pozdĺž línií tváre.

Naneste na krídla nosa, vnútorné rohy očí a horné viečko.

Vyrezávanie nosa a pier

Naneste svetlejší odtieň pozdĺž stredovej čiary nosa.

Naneste tmavý odtieň na krídla, aby ste vizuálne zúžili nos.

Ak chcete perám pridať objem, aplikujte zvýrazňovač pozdĺž obrysu pier mierne nad rámec neho..

Paleta kompletného korektora na zakrytie

Pre tých, ktorí chcú všetko naraz - univerzálnu paletu. Jeho obsah vám umožní úplne maskovať estetické nedostatky akéhokoľvek pôvodu, farby a veľkosti:

vekové škvrny a materské znamienka, začervenanie;

Hustá textúra poskytuje trvanlivé, ultra trvanlivé prevedenie a rôzne odtiene palety sú schopné opticky neutralizovať akúkoľvek nedokonalou farbu, ktorú potrebujete skryť..

Navrhujeme, aké úlohy každý odtieň rieši:

zelená neutralizuje začervenanie;

žltá koža modrá (žily, kruhy pod očami);

béžová práca s nedokonalosťami, ktoré sú o niečo svetlejšie v odtieni pokožky alebo sa od nej príliš nelíšia (jazvy, akné).

Je Dôležité Vedieť O Glaukómu